Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Seth Saarinen ei jatka Hakassa

FC Hakaa kaudesta 2020 asti edustanut puolustaja Seth Saarinen ei jatka valkopaidoissa ensi kaudella, vaan siirtyy Kuopion Palloseuran riveihin kaksivuotisella sopimuksella.

21 -vuotias Saarinen pelasi Hakassa kaikkiaan 59 Veikkausliigaottelua, joissa syntyi kolme maalia. Suomen Cup -otteluita mies kirjautti kahdeksan kappaletta ja Liigacupissa esiintymisiä tuli kaikkiaan viisi.

Valkeakosken mies jättää nyt siis taakseen, mutta muistot seuraavat mukana.

– Valkeakoskelta jäi kyllä todella hyvät muistot. Joukkue kehitty huimasti kolme vuoden aikana ja itekki sen mukana. Oli siistiä olla matkassa mukana just ja just Veikkausliigassa pysymisestä Konferenssiliigan karsintapaikkaan asti.

– Ensi kaudelle tavoitteena olisi pelata itse hyvin ja omilla pelisuorituksilla auttaa KuPS mestaruuteen ja mahdollisesti lohkovaiheeseen Euroopassa.

Puolustajan mielessä pysyvät niin entiset joukkuekaverit, kuin Valkeakosken upea yleisö.

– Kaipaamaan jään kaikkia pelikavereita ja muita hakalaisia. Oli mahtava työskennellä yhdessä. Sen lisäksi Tehtaan kenttää ja kotiyleisöä erityisesti!

– Haluan vielä kiittää valkeakoskelaisia hyvästä tuesta koko kolmelta vuodelta! Oli aina mahtava fiilis pelata Tehtiksellä ja toivottavasti Hakan kannustus jatkuu siellä entistä parempana.

Kiitos Seth itsellesi näistä vuosista ja kaikkea hyvää jatkoon!

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT