Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Huikean loppukauden pelannut Tino Purme jatkaa Hakassa!

FC Haka on tehnyt odotetun jatkosopimuksen, kun keskikenttäpelaaja Tino Purme allekirjoitti koskilaisten kanssa yhden vuoden jatkon.

24 -vuotias Purme tunnetaan monikäyttöisyydestään, mutta kunnostautui tänä vuonna loppukaudesta omimmalla pelipaikallaan keskikentän keskustassa.

– Tino on joukkueelle todella arvokas ja monikäyttöinen pelaaja, joka pelasi hienon loppukauden!

– Tinon seuraava askel voisi olla raivata itsensä säännöllisesti avauksen pelaajaksi, Teemu Tainio arvioi.

Ensi vuonna jo viidennen kautensa Hakan paidassa aloittava peluri kokee, että huikea kausi ja joukkue, sekä kruununa tullut Euro -paikka houkuttivat jäämään.

– Tietenkin Euro -paikka houkutteli jäämään, mutta meillä oli hyvä porukka ja siinä oli helppo olla mukana, kehittyä ja tuntui, että jäi halua jatkaa just tätä projektia ens vuoteen.

– Edellisiin liigakausiin verrattuna tänä vuonna me saatiin paremmin käännettyä pelien lopussa voitoiks ja olihan meillä iha hyvä maalintekijäkin siellä ylhäällä. Myös meidän taktinen pelaaminen on parantunut ja näkyy valmennuksen jälki siinä.

Henkilökohtaisesti Purme näkee kehittyneensä, mutta uskoo, että kehitys tulee myös jatkumaan positiivisena.

– Oma kausi oli eteenpäinmenoa ja tuntu, että rutiini liigassa rupes löytymään. Jokainen kausi opettaa aina ja tällä kaudella tuli paljon onnistumisia itellä ja joukkueella.

– Ei tunnu siltä, että multa on nähty sitä kaikkee, mitä multa vois nähdä, joten odotukset itelleni ens kaudelle on pelata mahollisimman paljon ja näyttää Haka -faneille mihin mä pystyn.

– Joukkueena odotukset on pystyä samaan, kun tällä kaudella ja kyllähän niitä Euro -pelejä odottaa kaikkein eniten!

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT