Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan päättäjäisissä juhlistettiin upeaa kautta

FC Hakan viimeisen kauden 2022 viimeisen ottelun jälkeen vietettiin Hakan päättäjäisiä Paviljongissa. Europaikan varmistuttua oli mukava kokoontua vielä koko joukkueen ja seuran toimihenkilöiden kesken juhlistamaan unohtumatonta kautta.

Päättäjäiset aloitti Hakan hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen kiittäen kaikkia ”Haka-sydämisiä” menneestä kaudesta. Haka-sydän ja hakalaisuus ovat iso perusta seuran arvoille ja tätä myös Laaksonen toi puheessaan esille. Kauden upeisiin saavutuksiin osallistuivat pelaajat, valmennus, muut taustat sekä lukemattomia vapaaehtoisia. Yhteistyökumppanit ja Valkeakosken kaupunki saivat kiitokset kaiken toiminnan mahdollistamisesta.

Päättäjäisissä jaettiin palkintoja pelaajille ja luovutettiin seuran korkein huomionosoitus, Juuson Plaketti numero 29.

Palkintojenjaon suoritti hallituksen jäsen Karri Kekkonen, toimitusjohtaja Olli Huttunen ja toimistopäällikkö Fanni Sillanpää.

GENTLEMAN -PELAAJA: ATTE SIHVONEN

LUPAAVA NUORI: JANNE-PEKKA LAINE

ROTON PYTTY (PARAS MAALINTEKIJÄ): LEE ERWIN

Ottelun jälkeen Lee palkittiin myöskin kannattajien Chopeen maljalla eli Parhaan pelaajan pystillä.

Viimeisenä päättäjäisissä jaettiin FC Hakan seurahistorian 29. Juuson Plaketti. Palkinto on jaettu ansioituneille Hakan toiminnassa mukana oleville henkilöille ja sillä halutaan kunnioittaa suurta panostusta seuraa kohti.

Tänä vuonna FC Hakan korkein kunnianosoitus Juuson Plaketti luovutettiin Jussi ”Jude” Rautiaiselle. Mies oli silmin nähden otettu muistamisesta ja muisteli uraansa FC Hakan riveissä. Nykypäivänä Rautiainen on aktiivisesti mukana seuran toiminnassa mm. entisten seuran pelaajien ja taustojen Haka Old Boys-porukan koollekutsumisessa.

JUUSON PLAKETTI: JUSSI ”JUDE” RAUTIAINEN

Upean kauden kunniaksi halusimme kerätä joukkueen ja taustat vielä kerran yhteiskuvaan kukitusten myötä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT