Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sanoma ja Veikkausliiga jatkavat yhteistyötä pitkällä sopimuksella

Sanoma Media Finland ja Veikkausliiga ovat solmineet vuosia 2023–27 koskevan sopimuksen mediayhteistyöstä. Nyt solmittu sopimus on jatkoa aiemmalle, vuoden 2022 loppuun ulottuvalle sopimukselle. 

Uuden sopimuksen myötä yhteistyötä Sanoman ja Veikkausliigan välillä kehitetään ja syvennetään entisestään. Molemmat osapuolet näkevät suuria mahdollisuuksia yhteistyössä.

– Uusi sopimus vahvistaa Ruudun asemaa kotimaisen palloilun kotina! Yhteistyö Veikkausliigan kanssa ei jää vain mediasopimukseksi vaan merkityksellinen kumppanuutemme tiivistyy huomattavasti. Yhteinen tavoitteemme tulevilla kausilla on valjastaa Veikkausliigan valtava potentiaali niin Ruudun äärellä kuin katsomoissakin, sanoo Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso Veikkausliigan tiedotteessa.

– Tämä on Veikkausliigan historian merkittävin yhteistyösopimus ja olemme erittäin iloisia tästä jatkosopimuksesta Sanoman kanssa. Neuvottelujen aikana Sanoma asetti tavoitteeksi nostaa jalkapallo Suomen ykköslajiksi ja Veikkausliiga Suomen johtavaksi sarjaksi. Näitä kunnianhimoisia tavoitteita lähdemme yhdessä tekemään ja sopimuskauden kesto antaa meille mahdollisuuden kehittää Veikkausliigaa pitkällä aikavälillä, toteaa Veikkausliigan puheenjohtaja Kaarlo Kankkunen.

Sopimuksen myötä Veikkausliigan ottelut näkyvät jatkossakin suorina lähetyksinä Ruudussa ja uuden sopimuskauden myötä lähetysten tuotantotaso nousee entisestään kaudesta 2023 eteenpäin. Sopimuksen myötä myös Veikkausliigaan kohdistuva markkinointi kasvaa Sanoman puolelta merkittävästi.

– Veikkausliiga on kotimaisen seurajalkapallon ja Ruudun kotimaisen futispaketin kruununjalokivi. Tulevilla kausilla haluamme tuoda otteluiden tunteen ja palon yhä lähemmäs faneja uusilla tuotantopanostuksilla, jotka käsittävät muun muassa enemmän kameroita, sekä yhä kehittyviä ilmiösisältöjä, hehkuttaa Nelonen Median urheilupäällikkö Tuomas Saarela.

– Pitkään ja hartaasti on pohdittu tulevaisuuden osalta parasta ratkaisua ja tähän olemme erittäin tyytyväisiä. Tämän vuoden yhteinen tavoitteemme on saada haastavien pandemiavuosien jälkeen yleisö takaisin katsomoihin ja sen osalta tulemme tekemään seuroissa toimenpiteitä ja yhteistyötä faniemme saamisesta jälleen lehtereille, sanoo puolestaan Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

Veikkausliiga oheisohjelmineen on katsottavissa Ruudusta yhdessä Subway Kansallisen Liigan ja Ykkösen kanssa. 

Osta Ruutu+:n koodit Hakan verkkokaupasta ja tuet samalla FC Hakaa!

Hakan kausi alkaa hienoimmalla mahdollisella tavalla, kun Tehtaan kentälle saapuu vieraaksi rakas paikallisvastustaja Ilves. Ottelu alkaa kello 17.00.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT