Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sähkö- Jo Re Oy Eero-Matti Auvisen kummiyrityksenä

Turenkilaisen Sähkö – Jo Re Oy toimii tällä kaudella Hakan toppari Eero-Matti Auvisen kummiyrityksenä. Pitkän linjan perheyrityksessä seurataan Hakan edesottamuksia poikkeuksellisen tarkasti.

Sähkö – Jo Re perustettiin kolmen veljeksen toimesta 20 vuotta sitten. Sähkösuunnittelua ja -urakointia muun muassa kerrostaloihin, kouluihin ja päiväkoteihin tekevä yritys on todellinen perheyritys, sillä veljesten lisäksi töissä on myös omistajien pojat – Hakan maalivahti Joonas Immonen mukaan lukien.

– Jokaisen pojat ovat firmassa töissä ja toivottavasti he jatkavat toimintaa meidän jälkeemme.

Semmoinen kriteeri on, että pitää olla Immonen, jos on täällä töissä, toimitusjohtaja Jouni Immonen naurahtaa.

Turengista on kotoisin myös yrityksen kummipelaajana toimiva Auvinen. Viime vuonna Sähkö – Jo Re koristi Aapo Mäenpään pelipaitaa, mutta tällä kaudella kummipelaaja vaihtui Auviseen.

– Viime vuonna meillä oli kummipelaajana Mäenpään Aapo, mutta hänet oli ehditty nimetä jo muualle kummipelaajaksi, joten otimme toisen tutun pojan.

Joonas Immonen on noussut viime aikoina Hakan pelaavaksi maalivahdiksi. Isä Jouni on ollut yllättynyt poikansa nopeasta noususta.

– Onhan se ollut yllätys. Etenkin talven jäljiltä, kun ei näyttöpaikkaa tullut. On se pieni yllätys, että noin hyvin on mennyt.

Parin edelliskauden aikana hakalaisuus on tarttunut tiukasti Immoseen ja hän onkin tuttu näky valkopaitojen pelissä.

– Lähes kaikki pelit tulee käytyä katsomassa vieraspelejä myöten. Viimeksi oltiin Tammisaaressa ja seuraavaksi mennään Ouluun.

Ykkönen on tällä hetkellä ennätystasainen ja Haka on sarjassa kuudentena seitsemän pistettä kärjestä perässä. Karsijan paikalle on matkaa viisi pistettä, joten Hakalla on vielä erinomaiset mahdollisuudet nousuun vahvalla kauden toisella puoliskolla.

– Kotiotteluissa on mennyt hyvin, mutta vieraissa on ollut vaikeampaa kuten viimekin kaudella. Puolustusvoittoisempi taktiikka ei taida oikein sopia vieraskentälle. Tammisaaressakin molemmat maalit tulivat isojen virheiden jälkeen ja nuorilla pojilla tuntuu ote välillä vähän herpaantuvan. On kuitenkin mennyt yllättävän hyvin, kun miettii kuinka nuoria poikia joukkueessa on.

Hämeen Yrittäjät ja paikallisyhdistys Janakkalan Yrittäjät on palkinnut Sähkö – Jo Re Oy:n yrittäjäveljekset Kari, Reijo ja Jouni Immosen Janakkalan Vuoden yrittäjinä vuonna 2013.

Tutustu lisää yrityksen kotisivuilta.

sähköjore

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT