Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Rogerson valmiina Lahti-koitokseen – ”Olen löytämässä rytmiä”

FC Haka pelaa viimeisen pelinsä ennen muutaman viikon maajoukkuetaukoa isännöimällä lauantaina FC Lahtea. Vahvaan vireeseen äitynyt Logan Rogerson hamuaa paluuta voittokantaan.

FC Haka oli keskiviikkona tulessa Suomen Cupissa voitettuaan KTP:n 4-2. Haka pystyi ottelussa kääntämään kahden maalin tappioaseman edukseen ja eteni näin jatkoon cupissa sekä petasi itselleen hyvät lähtöasetelmat lauantain Lahti-kamppailuun.

– Se oli tärkeä voitto ja voittaminen auttaa aina itseluottamuksen kannalta. Meillä oli alla vaikea peli liigassa ja tarvitsimme voittoa myös Lahti-peliä silmällä pitäen, Rogerson kertoo.

Rogerson oli yksi Hakan voiton arkkitehdeistä, sillä hän syötti Hakan avausmaalin. Rogerson toimi Hakan maalin tarjoilijana myös edellisessä HJK-ottelussa ja muutenkin uusiseelantilainen on esittänyt viime peleissä vahvoja otteita.

– Minulla kesti hetken päästä rytmiin, kun liityin joukkueen mukaan aika myöhäisessä vaiheessa maajoukkuepelien takia. Nyt olen löytämässä rytmiä ja saanut enemmän minuutteja. Toivottavasti pystyn antamaan lisää syöttöjä sekä tekemään myös enemmän maaleja jatkossa.

Lauantain ottelun jälkeen Veikkausliigassa pidetään muutaman viikon maajoukkuetauko. Haka on jäänyt voitoitta viidessä edellisessä liigaottelussaan, joten täyden pistepotin kera olisi mukavampi lähteä pienelle huilille.

– Tämän pelin jälkeen alkaa tauko, joten olisi hyvä lähteä siihen kolmen pisteen kanssa. Voitolla parantelisimme myös asemiamme sarjataulukossa.

FC Lahden kausi ei ole lähtenyt käyntiin aivan odotetulla tavalla ja se on tällä hetkellä pari pistettä Hakaa perässä. Rogerson tiedostaa kuitenkin vastustajan vaarallisuuden.

– Lahdella on erittäin hyviä yksi vastaan yksi -pelaajia ja he ovat hyviä suunnanmuutoksissa. Olemme kuitenkin hyvin organisoituneita ja Teme sekä Ossi tietävät heidän vahvuutensa ja tulemme olemaan valmiina eliminoimaan ne.

FC Haka – FC Lahti lauantaina 28.5.2022 kello 17.00 Tehtaan kentällä.
Muistathan myös, että alle 17-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi otteluun! Tervetuloa siis koko perheen voimin Tehtikselle kannustamaan Haka voittoon!
Liput ennakkoon täältä tai voit ostaa niitä myös Tehtaan kentän portilta.

FC Haka kunnioittaa ottelussa Legendojaan ja ennen ottelua kuuden pelaajan paidat nostetaan kattoon. Seremonia alkaa kello 16.45, joten Tehtikselle kannattaa saapua ajoissa!

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT