Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

”Pisteitä on alettava saamaan”

FC Haka saa keskiviikkona vieraita Pohjanmaalta, kun Seinäjoen Jalkapallokerho saapuu Valkeakoskelle. Joukkueiden edellinen kohtaaminen OmaSp Stadionilla ei sujunut koskilaisittain mallikkaasti, sillä kotijoukkue SJK oli tuolloin äärimmäisen tehokas ja voitti ottelun maalein 4-0.

Valkopaitojen pelit eivät tuonkaan jälkeen ole sujuneet mallikkaasti, sillä niin IFK Mariehamn, kuin Ilveskin hakivat täydet pisteet Tehtiksellä, niukilla yhden maalin voitoilla.

Teemu Tainio toteaakin Mustavalko-TV:n otteluennakossa, että enää ei ole varaa jättää tilaisuuksia hyödyntämättä.

– Totta kai kaikki tajuaa, että pisteitä on alettava saamaan hinnalla millä hyvänsä. Huomenna SJK, hyvässä vireessä ja kova joukkue vastassa, niin yritetään laittaa kaikki peliin.

Tainio antoi joukkueelleen positiivista palautetta Ilves -ottelun taisteluhengestä ja haluaakin nähdä samaa myös keskiviikkona. Sen sijaan tehottomuuden mies näkee isoimpana parannuskohteena.

– Ylöspäin pelaamisessa me ei tällä hetkellä olla vaarallisen näköisiä ja siihen meidän pitää panostaa. Se on vähän liian hidasta ja ennalta arvattavaa se meidän hyökkääminen. Siinä ehdottomasti pitää petrata!

Otteluita tulee nyt kovaa tahtia, joten Tainio muistuttaa, että pelaajia on syytä kierrättää, jottei tule liikaa rasitusta samoille pelaajille. Haka tosiaan pelasi lauantaina ja SJK -ottelun jälkeen on AC Oulu jo sunnuntaina vieraissa, sekä sitä seuraa rästiottelu HIFK:a vastaan jo taas seuraavana torstaina.

Hyvä uutinen on se, että ainoastaan Andrija Bosnjak on loukkaantuneena, joten mahdollisuuksia rotaatioon on.

Sama tilanne on luonnollisesti myös muilla joukkueilla, joten on erittäin mielenkiintoista nähdä, millä taktiikalla ja kokoonpanolla Euro -paikoista taisteleva SJK lähtee Tehtaankentälle valkopaitoja haastamaan.

Seinäjokelaiset ovat tällä hetkellä sarjakolmosina ja kaikki avaimet tuon sijoitukseen pitämiseen on heillä omissa käsissään, joten mitään eivät valkeakoskelaiset tule saamaan ilmaiseksi.

SJK:n otteluennakon pääset lukemaan TÄÄLTÄ.

Ruutu+ lähettää ottelun suorana TÄÄLLÄ.
Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit ostaa ne TÄÄLTÄ ja samalla tukea Hakan toimintaa.

Hakan osakeanti on käynnissä koko syyskuun, lue lisää TÄÄLTÄ.

Kuva: Veikkausliiga / SJK

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT