Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka Oy aloittaa yleisöosakeannin syyskuun ajaksi

Rakkaassa lajissamme kamppaillaan normaalisti voitoista, pisteistä sekä paremmuudesta jalkapallokentällä, mutta nyt kamppaillaan myös taloudellisesti koronapandemian aiheuttaman tilanteen johdosta. Kuten muutkaan urheiluseurat ja tapahtumajärjestäjät, ei myöskään valkeakoskelaisen urheilun ylpeys FC Haka ole säästynyt näiltä haasteilta.

FC Hakan hallitus on päättänyt ylimääräisestä suunnatusta osakeannista koronan aiheuttaman taloudellisen tilanteen johdosta ja turvatakseen vuoden 2022 joukkueen rakentamista sekä toiminnan kehittämistä.

Pandemia on aiheuttanut merkittäviä haasteita myös yhteistyökumppaneidemme taloudellisessa tilanteessa. Kumppanimyynnin haasteet ja viivästykset sekä aiempaan verrattuna merkittävästi pienentyneet Palloliiton ja valtion avustusten määrät ovat vaikuttaneet oleellisesti enemmän kuin edellisenä vuonna. Ottelulippujen myynnissä ei ole päästy tavoitteisiin katsojamäärien rajoitusten sekä otteluiden siirtojen takia.

Korona-ajan haasteet ovat iskeneet kovimmin vasta tänä vuonna. Haluamme pitää Hakan Veikkausliigassa ja edetä jatkuvasti kohti parempaa menestystä. Tästäkin syystä rahoituksen varmistaminen jo ensi vuoden joukkueen kasaamiseen on erittäin tärkeää ja ajankohtaista.

FC Haka Oy:n toimitusjohtaja Olli Huttunen

Kiitän jo etukäteen sekä nykyisiä että uusia omistajia tärkeästä panoksesta seuran toiminnan kehittämiseksi edelleen. Osakeanteja ei ole pariin vuoteen järjestetty, joten onhan tämä myös hieno mahdollisuus päästä FC Hakan omistajaksi.

FC Haka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen

Osakeannilla tavoitellaan vähintään 50 000 € lisäpääomaa seuran tilanteen parantamiseksi ja toiminnan kehittämiseksi. Osakeanti on avoin kaikille ja toivomme kaikkien, niin yksityisten kuin yritysten, tukea tähän haasteeseen turvataksemme FC Hakan menestymisen seurana Veikkausliigassa.

  • Osakeannissa yli 55€ panostaneille lähetetään erityisesti tähän syyskampanjaan suunniteltu ainutlaatuinen FC Haka-kahvimuki.
  • Osakeannissa yli 1000€ panostaneet kutsutaan FC Hakan järjestämälle ja Teemu Tainion isännöimälle illalliselle marraskuussa 2021.
  • Minimimerkintä 20€.
  • Osakeanti on yksi keino, jolla turvataan seuran rahoitusta tulevaisuuteen. Seura- sekä fanituotemyynti ovat myös tärkeä osa seuran tuloja. Pyydämme kaikkia tutustumaan FC Hakan sivuilta löytyvän linkin kautta tuotteisiimme tai kirjautumalla suoraan osoitteeseen: store.fchaka.fi

Valkeakoskella 24.8.2021,

FC Haka Oy

Hallitus

Toimi näin:

1. Täytä merkintäsitoumus.

2. Toimita merkintäsitoumus FC Hakan toimistolle sähkö- tai kirjepostina.

3. Maksa osakemerkintä FC Hakan tilille merkintäsitoumuksen ohjeen mukaisesti.

4. FC Haka on merkintäajan päättymisen jälkeen yhteydessä osakemerkinnän tehneisiin mahdollisten kampanjatuotteiden osalta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT