Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan osakeanti lähti vauhdilla liikkeelle

Viime viikon lopulla avattu osakeanti sai lentävän lähdön. Maanantaihin 30.8. merkintöjä oli tehty jo yli 10 000 eurolla. Koko annin tavoitteena on ylittää 50 000 euroa. Enintään osakkeita on merkittävänä 70 000 eurolla. Minimimerkintä on 8 osaketta eli 20 euroa.

  • Osakeanti on erittäin tärkeä palanen siinä, että tulevan talven pelaajasopimusneuvotteluja voidaan käydä etupainotteisesti ja toimintaa kehittää suunnitelmallisesti, kertoo FC Haka Oy:n toimitusjohtaja Olli Huttunen.
  • Olemme erittäin iloisia osakeannin lämpimästä vastaanotosta ja ensimmäisten päivien merkintäaktiivisuudesta. Hienoa, että FC Hakan osakkaat haluavat tukea seuran kehittymistä, ja uusiakin osakkaita saadaan lisää mukaan. Nyt kaikki joukolla mukaan, kannustaa puolestaan FC Hakan hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen.

Miten osallistun?

Osakeanti on avoinna syyskuun loppuun saakka ja siihen voivat osallistua kaikki FC Haka Oy:n nykyiset osakkaat sekä kaikki uudet osakkaaksi haluavat. Halutessasi tehdä osakemerkinnän, toimi seuraavasti:

1. Täytä merkintäsitoumus.

2. Toimita merkintäsitoumus FC Hakan toimistolle sähkö- tai kirjepostina.

3. Maksa osakemerkintä FC Hakan tilille merkintäsitoumuksen ohjeen mukaisesti.

4. FC Haka on merkintäajan päättymisen jälkeen yhteydessä osakemerkinnän tehneisiin mahdollisten     kampanjatuotteiden osalta.

Osallistumalla itse, tai haastamalla ystäväsi mukaan olet mukana tukemassa seuran tulevaisuutta.

Osakeannissa yli 55€ panostaneille lähetetään erityisesti syyskampanjaan suunniteltu ainutlaatuinen FC Haka-kahvimuki.

· Osakeannissa yi 1000€ panostaneet kutsutaan FC Hakan järjestämälle ja Teemu Tainion isännöimälle illalliselle marraskuussa 2021.

· Minimimerkintä 20€.

· Osakeanti on yksi keino, jolla turvataan seuran rahoitusta tulevaisuuteen. Seura- sekä fanituotemyynti ovat myös tärkeä osa seuran tuloja. Pyydämme kaikkia tutustumaan FC Hakan sivuilta löytyvän linkin kautta tuotteisiimme tai kirjautumalla suoraan osoitteeseen: store.fchaka.fi

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT