Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Perjantaina vastassa Turun Palloseura

FC Hakan harjoituspelit saavat jatkoa huomenna perjantaina kello 15.00, kun Tehtaankentälle saapuu vieraaksi viime kaudelta tuttu Turun Palloseura. Koronatauon jälkeinen toinen harjoitusottelu toimii kenraalina ensi viikon tiistaina pelattavalle Suomen Cupin neljännesvälieräottelulle Mikkelin Palloilijoita vastaan.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran 19. syyskuuta, jolloin TPS oli juuri liiganousun varmistanutta Hakaa parempi maalein 1-2.

Viime lauantaina palattiin tositoimiin Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan ja tuolloin tasalukemiin 1-1 päättynyt ottelu toimi enemmänkin tauon jälkeisen pelikunnon mittarina, missä päätavoite oli saada kaikille pelaajille minuutteja. TPS otteluun sen sijaan lähdetäänkin jo hieman pelillisistä tavoitteista.

– Käytiin joukkueen kanssa videolta SJK -peliä läpi ja siitä nähtiin hyviä juttuja, mitä koitetaan nyt kehittää.

– Toki vieläkin jaetaan minuutteja pelaajille, kun tiistaina tulee jo Cupin peli ja A-junioreilla on myös sunnuntaina ottelu, joten heille tulee kolme peliä lyhyen ajan sisään, valottaa päävalmentaja Teemu Tainio.

A-junioreiden SM -karsintaottelussa FC Hakasta ovat mukana Akseli Lehtojuuri, Leevi Antinaho, Topias Listo ja Seth Saarinen.

Joukkueen terveystilanne on tällä hetkellä hyvä, sillä poissa kokoonpanosta huomenna on ainoastaan SJK -ottelunkin huilannut Jonas Häkkinen. Hänenkin tilanne on hyvä, sillä mies oli jo tänään joukkueen mukana harjoituksissa ja tekee perjantaina testitreenin, minkä läpäistessään on mukana jo tiistain Cup -ottelussa.

Cupin pelin, sekä myös A-junioripelin joutuu sen sijaan jättämään väliin Maximus Tainio, jolla ei vielä ole pelilupaa.

Perjantaina ei ole järjestettyä tapahtumaa, mutta ottelua saa tulla seuraamaan.  Tehtiksen palvelut eivät ole käytössä. Mikäli saapuu paikalle, tulee noudattaa THL:n ohjeistuksia ja pitää huolta turvaväleistä.

Aamulehti lähettää ottelun myös suorana, joten sen voivat Aamulehden tilaajat katsoa myös netin välityksellä täältä. Ottelun selostaa Hacast -isäntä Mikko Aaltonen (@symbaaliapina).

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT