Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Leevi Antinaho toivoo maaliputken jatkuvan perjantaina

FC Hakan nuori laituri Leevi Antinaho on onnistunut iskemään maalin kahdessa edellisessä harjoitusottelussa. Perjantaina Antinaho saa mahdollisuuden jatkaa maaliputkeaan, kun vastaan asettuu TPS.

Ennen kuin koronapandemia keskeytti kauteen valmistautumisen maaliskuussa, Antinaho onnistui avaamaan kauden maalitilinsä HJS:aa vastaan. Viime perjantain harjoitusottelussa SJK:ta vastaan koskilaisten ainokaisesta vastasi niin ikään Antinaho.

– Tuntuuhan se tosi hyvältä. On aina hienoa tehdä maali. Ne ovat hienoja tunteita, Antinaho iloitsee.

Antinaho viimeisteli Hakan tasoituksen ensimmäisen puoliajan lopulla sijoittamalla Saibou Keitan tarkan keskityksen verkkoon. Muutamaa minuuttia aiemmin Antinaho oli jo lähellä, mutta tuolloin sijoitus lipui niukasti ohi maalin.

– Kyllä se tilanne otti hetken aivoon ja siitäkin olisi voinut tehdä. Onneksi sain uuden mahdollisuuden, kun Saibou pisti hyvän keskityksen ja pääsin kuittaamaan edellisen tilanteen, Antinaho kertaa osumaansa.

Ottelu SJK:ta vastaan oli Hakalle ensimmäinen viime maaliskuun jälkeen. Pelaajat olivat odottaneet pitkään pääsyä tositoimiin.

– Oli aika pitkä tauko edellispelistä, joten sen takia tuntui erityisen hyvältä. Oli hienoa päästä taas pelaamaan. Joukkuekin on hyvässä kunnossa.

Hakan seuraava harjoitusottelu on edessä perjantaina, kun Tehtaan kentälle saapuu vieraaksi TPS. Antinaholla on selvät suunnitelmat otteluun.

– Otetaan ensimmäinen voitto kotiin koronatauon jälkeen. Odotan viihdyttävää matsia ja voittoa. Tulos ei ole kuitenkaan se tärkein asia, vaan on tärkeä saada kuviot kuntoon ja hyvä tuntuma kautta ajatellen. Toivottavasti maaliputkeni jatkuu perjantaina, heittää Antinaho.

FC Hakan ja TPS:n välinen ottelu alkaa Tehtaan kentällä kello 15.00. Yleisöllä on otteluun vapaa pääsy, mutta ottelussa ei ole käytössä palveluita. Katsojien Aamulehti esittää ottelun suorana lähetyksenä verkkosivuillaan. Ottelu näkyy Aamulehden tilaajille.

 

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT