Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Palloliitto langetti Hakalle määräaikaisen siirtokiellon

Suomen Palloliitto tiedotti torstaina, että se Ykkösen ja Naisten Liigan lisenssikomitea on päättänyt rajoittaa Hakan tulevia pelaajasiirtoja määräaikaisesti.

Rajoituksen taustalla on se, että FC Hakalla on edelleen maksamatta erääntynyttä velkaa Palloliitolle Miesten Ykkösen lisenssimääräysten taloudellisten kriteerien (kohdan 5.6) vastaisesti. Rajoitus astuu voimaan 22.4.2016 kello 24.00 ja päättyy 5.8.2016 kello 24.00 ja tänä aikana FC Haka ei voi rekisteröidä uusia pelaajia.

FC Haka Oy:n puheenjohtaja Marko Laaksonen hyväksyy seuran saaman rangaistuksen.
– On ymmärrettävää ja hyväksyttävää, että Palloliitto rankaisee sellaisia seuroja, jotka eivät ole hoitaneet velvoitteitaan. Luonnollisesti haluamme päästä eroon tällaisista rasitteista pikimmiten, Laaksonen toteaa.

Kilpailullisesti Haka pelasi erinomaisen talven ja joukkue lähtee sunnuntaina alkavaan Ykköseen kauteen erinomaisista lähtöasetelmista. Suomen Cupissa joukkue on edennyt jo kahdeksan parhaan joukkoon pudottaen matkalla muun muassa kaksi liigajoukkuetta. Koko Haka-yhteisö tekee hartiavoimin töitä taloudellisen tilanteen parantamiseksi ja meneillään oleva osakeanti on yksi tärkeä osa sitä. Vaikka budjetin nyörit ovat kiristyneet, on Hakalla koossaan joukkue, joka taistelee tällä kaudella noususta Veikkausliigaan.
– On muistettava, että nyt kerätty joukkue on vahvempi ja halvempi kuin kolmena edellisvuotena, Laaksonen muistuttaa.

Siirtokielto ei vaikuta Pallo-Seppojen, A-junioreiden ja edustusjoukkueen pelaajaliikenteeseen.

Haka aloittaa Ykkösen kautensa isännöimällä sunnuntaina Tehtaan kentällä TPS:aa. Odotettu Ykkösen kauden avaus alkaa kello 16.00.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT