Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Palaako Haka voittojen tielle?

FC Hakalla on alla kaksi tasapeliä Ykkösen häntäpään joukkueisiin kuuluvia JJK:ta ja Klubi 04:ää vastaan. Mikäli valkopaidat haluavat pitää nousuhaaveensa elossa, niin perjantaina olisi napattava taas kolme pistettä. Vastaan Tehtaan kentälle asettuu tällä viikolla päävalmentajaansa vaihtanut FF Jaro.

Neljäntenä sarjassa oleva Haka on jo kertaalleen tällä kaudella pietarsaarelaiset voittanut, sillä juhannuksen alla Jaro kaatui vieraskentällä 2-0.

– Mielenkiintoista nähdä, miten valmentajan vaihdos vaikuttaa Jaron joukkueeseen. Voisi kuvitella, että pelaajilla on paljon näyttöhaluja, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong pohtii.

Jaro-pelin jälkeen Hakalla on edessä totuuden hetket kahdessa vierasottelussa. Ensin vastaan tulee sarjakakkonen HIFK ja perään EIF. Kolmen ottelun voittoputkella syksyssä olisi todella paljon panosta.

– Meillä on peli kulkenut ihan hyvin, mutta viime peleistä olisi pitänyt saada enemmän pisteitä. Nyt pääsemme taas kotiluolaan ja odotan, että me näytämme pelin suunnan, Armstrong painottaa.

Hakan kokoonpanosta ovat perjantaina sivussa Tuomas Lähdesmäki, Reetu Räsänen ja Jonni Thusberg.

– Junioreista Joona Kari palaa taas meidän kokoonpanoomme, Armstrong kertoo.

FC Haka-FF Jaro Tehtaan kentällä perjantaina 17.8. kello 18.30.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT