Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hope-keräys perjantain ottelussa

Perjantaina 17.8. FC Haka – FF Jaro -ottelussa kerätään lahjoituksena liikuntavälineitä ja -varusteita vähävaraisille lapsiperheille. Ottelu on osa Miesten Ykkösen seurojen yhteistä hyväntekeväisyyskampanjaa. Keräyksen lisäksi otteluun on kutsuttu Hopen kautta lapsiperheitä.

Tuo lahjoituksesi mukanasi perjantain otteluun. Portit aukeavat klo 17 ja matsi alkaa klo 18.30. Keräysauto sijaitsee päätykatsomon takana ja lahjoituksia voi tuoda sinne koko ottelun ajan.

Keräämme ottelussa liikuntavaatteita, -välineitä ja -varusteita. Lahjoitusten tulee olla ajanmukaisia, jotta lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa. Käytäthän erityistä tarkkaavaisuutta lahjoitusten kunnon kanssa.

Yhteistyössä Valkeakosken Pienvarastot ja Hakan pelaajat toimittavat lahjoitukset Hopelle ottelun jälkeen. Lahjoitukset toimitetaan vähävaraisille lapsiperheille, äkillisiä kriisejä kohdanneille lapsiperheille sekä huostaanotetuille lapsille.

Jos haluat tehdä rahalahjoituksen, voit maksaa haluamasi summan Hope Ry:n tilille FI72 5630 0020 2814 13, kirjoita viitteeksi 2600.

Kiitos että olet mukana auttamassa! Nähdään perjantaina Tehtiksellä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT