Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Klubi 04 puristi Hakalta tasapelin

Ykkösen ottelu sarjajumbo Klubi 04:aa vastaan oli pitkälti niin hankala Hakalle kuin päävalmentaja Keith Armstrong ennakoi. Lopulta Helsingin tuliaisina oli yksi piste 1-1 -lukemiin päättyneen tasapelin jälkeen.

– Ei tämä piste tyydytä. Ei tunnu siltä, että olisimme voittaneet pisteen vaan siltä, että hävisimme kaksi. Niin monta maalipaikkaa meillä oli etenkin toisella puoliajalla, Armstrong harmitteli.

Molemmat maalit nähtiin juuri toisella puolikkaalla. Klubi 04 meni johtoon 63. minuutilla, kun tuore kolumbialaisvahvistus Eliécer Espinosa heilutti koskilaisten verkkoa.

Hakan valmennusjohto teki pikaisesti kaksi vaihtoa ja tasoitus tuli 71. minuutilla, kun Gerald Ben onnistui toisen kerran tällä Ykkösen kaudella.

– Positiivisina asioina voi nähdä sen, että Gerald teki maalin ja sai toivottavasti ketsuppipulloa taas auki. Antto (Hilska) ja Erkka (Helminen) tulivat hyvin vaihdosta sisään, Armstrong totesi.

Lopussa Haka haki hanakasti voittomaalia, mutta pallo ei uponnut verkkoon millään.

– Meillä oli hyvä draivi päällä loppuun asti. Ei pelaajia voi asenteen puutteesta moittia, Armstrong jatkoi.

Hakalla on edelleen saumat tasaisessa Ykkösessä vaikka mihin, mutta vähitellen pitäisi taas tulla kolmen pisteen potteja. Haka on nyt sarjassa neljäntenä, viisi pistettä kärkijoukkue EIF:n perässä.

– Me olemme menettäneet kahdessa edellispelissä neljä pistettä. Mutta nyt vain on suunnattava katse eteenpäin, Armstrong tuumi.

Hakan seuraava ottelu on perjantaina Tehtaan kentällä. Vastaan asettuu FF Jaro, jonka Haka kaatoi juhannuksen alla Pietarsaaressa 1-0.

Hakan kokoonpano Klubi 04:aa vastaan: Joonas Immonen, David Abidor, Marco Paunovic, Henri Malundama, Joona Tapani, Pekka Lagerblom, Anton Popovitch, John Fagerström, Samuel Chidi (67. Antto Hilska), Gerald Ben, Salomo Ojala (69. Erkka Helminen).

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT