Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Infoa Hope-ottelusta FC Haka – FF Jaro

FC Haka – FF Jaro Tehtaan kentällä tänään 17.8. klo 18.30! Suosittelemme saapumaan Tehtikselle hyvissä ajoin ruuhkien välttämiseksi.

Portit, lipunmyynti ja VIP-tila aukeavat klo 17. Liput portilta 5-15 euroa. Edullisia ennakkolippuja otteluun voi ostaa Ticketmasterin kautta https://www.ticketmaster.fi/event/fc-haka-ff-jaro-lippuja/228481

Otteluisäntänä matsissa toimii Valkeakosken Sanomat.

Fanituotemyynti palvelee Paviljongilla ennen ottelua ja koko matsin ajan. Paviljongilla myynnissä myös Denissin pizza-sliceja!

Lapsiparkki löytyy kentän tehtaan puoleisesta päädystä leikkikentältä ja lastenhoitaja on paikalla leikittämässä lapsia klo 18 alkaen.

Perjantain ottelu on osa Miesten Ykkösen ja Hope ry:n yhteistä hyväntekeväisyyskampanjaa. Otteluun on kutsuttu vähävaraisia lapsiperheitä ja lisäksi pelissä kerätään lahjoituksena liikuntavälineitä ja -varusteita apua tarvitseville. Yhteistyössä Valkeakosken Pienvarastot ja Hakan pelaajat toimittavat lahjoitukset perille Hope ry:lle. Tuo siis hyväkuntoiset liikuntatarvikkeet mukanasi otteluun, keräysauto on päätykatsomon takana klo 17 alkaen koko ottelun ajan. Jos haluat tehdä rahalahjoituksen, voit maksaa haluamasi summan Hope ry:n tilille FI72 5630 0020 2814 13, kirjoita viitteeksi 2600. Kiitos että olet mukana auttamassa!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT