Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Otteluohjelma julki – FC Hakan kausi käyntiin kotiottelulla

Veikkausliigan otteluohjelma kaudelle 2021 on nyt julkaistu. FC Haka pääsee avaamaan kauden kotonaan lauantaina 10. huhtikuuta, jolloin kello 17.00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu FC Lahti.

Kausi tullaan pelaamaan niin, että kaksinkertaisen runkosarjan jälkeen pelattavat loppusarjat alkaisivat 18. syyskuuta ja mitalistit olisi selvillä 16. lokakuuta. Hakan runkosarjan viimeinen ottelu pelattaisiin niinikään kotona ja tuolloin vastassa IFK Mariehamn.

FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen on uunituoreeseen otteluohjelmaan tyytyväinen.

– Olemme kokonaisuudessaan tyytyväisiä otteluohjelmaan. Siinä on hyvä pelien rytmitys, joka antaa myös mahdollisuuden harjoitteluun. Lisäksi saimme kohtuullisen hyvin läpi toiveitamme ohjelman suhteen, jolloin pystymme suunnittelemaan otteluidemme ympärille riittäviä tapahtumia.

Yksi kesän odotetuimmista tapahtumista Valkeakoskella on Työväen Musiikkitapahtuma, mikä tänä vuonna osuu samalle viikonlopulle, kuin Hakan kotiottelu HIFK:a vastaan lauantaina 31.7.2021.

Tietysti tähän, kuin moneen muuhunkin ajankohtaan on voi tulla vielä muutoksia, eikä todennäköisyys sille ole kovin pieni.

– Korona tuo tietysti pientä epävarmuutta tapahtumiin, kukaan ei tiedä mitä tapahtuu tulevien kuukausien aikana. Meillä on kuitenkin hyvät kokemukset ja järjestelyt omissa kotiotteluissamme, joten uskon vahvisti, että voimme järjestää turvalliset tapahtumat myös tulevana kautena, Olli Huttunen muistuttaa.

Otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan Veikkausliigan omilta sivuilta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT