Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka sopimukseen kahden testipelaajan kanssa

FC Haka on solminut kaksi odotettua pelaajasopimusta, kun suomalainen 23-vuotias laitahyökkääjä Mohamed Hussein kirjoitti 1+1 -vuotisen ja lisäksi 29 -vuotias hollantilainen keskikenttäpelaaja Youri Loen 1-vuotisen sopimuksen seuran kanssa.

Molemmat pelaajat ovat olleet Hakassa testijaksolla ja tuona aikana osoittaneet, että sopivat loistavasti osaksi ensi kauden joukkuetta.

HIFK:n mukana Veikkausliigakaudella 2019 vähälle peliajalle jäänyt Hussein lähti viime kaudeksi AC Kajaaniin hakemaan peliaikaa Ykkösen joukkueesta ja onnistuikin siinä hienosti. Otteluja kertyi tilille 21 kappaletta ja niissä kaikkiaan viisi osumaa.

Mies uskoo, että nousujohteinen vire jatkuu Veikkausliigassa ja tästä hän antoikin jo viitteitä iskemällä Hakan avausosuman harjoitusottelussa Seinäjoen Jalkapalloklubia vastaan.

– Täällä on tosi hyvä treenata ja jos jatkan samalla tavalla, niin uskon, että myös liigassa tulee maaleja.

Kaiken kaikkiaan mies on tyytyväinen sopimukseen koskilaisseuran kanssa.

– Tuntuu oikein mukavalta, että sain taas tulla Veikkausliigaan. Viime kausi Ykkösessä meni hyvin, mutta kyllä tavoitteeni on ollut päästä Veikkausliigaan pelaamaan, mies kertoi tunnelmiaan.

Toiselta uudelta sopimuspelaajalta, Youri Loenilta löytyy niinikään pääsarjakokemusta kotimaansa Eredivisiessä.

Viimeisimpänä joukkueena, ennen Hakaan siirtymistä, Loen oli Kreikan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Doxa Dramasin mukana, mutta korona -tilanteesta johtuen tulevaisuus oli siellä epävarma.

– Emme päässeet pelaamaan, emmekä lopuksi edes harjoittelemaan siellä. Kaikki oli niin epävarmaa, että näin parhaimmaksi etsiä uuden seuran.

– Nyt olen täällä ja todella iloinen siitä, Loen kertoo.

Hakalla on tällä hetkellä kasassa 22 sopimusta ja kuten päävalmentaja Teemu Tainio antoi viime viikolla ymmärtää, on muutama pelaaja vielä haussa, minkä jälkeen joukkue on valmis.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT