Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Oliver Whyte jatkaa FC Hakassa myös tällä kaudella!

FC Haka ja kahdella edellisellä kaudella joukkueessa pelannut Oliver Whyte ovat allekirjoittaneet kauden 2024 kattavan pelaajasopimuksen. Whyte on harjoitellut joukkueen mukana talven, esiintynyt otteluissa testipelaajan statuksella ja nyt erinomaiset otteet palkittiin sopimuksella. Whyten jatkosopimusta on ollut mukana mahdollistamassa FC Hakan Tukirengas.

– Olen iloinen päästyämme vihdoinkin sopimukseen ja innoissani saadessani jatkaa Hakassa uuden valmennuksen alaisuudessa, Whyte kommentoi tuoreeltaan sopimuksen syntymisen jälkeen.

Aiemmilla kahdella kaudella 46 Veikkausliigaottelussa kolme maalia iskenyt Whyte pelasi tänä keväänä kolmessa Liigacupin ottelussa tehden niissä yhden maalin ja antaen kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Myös harjoitusotteluissa on tullut onnistumisia, joten mies vaikuttaa kuin uudestisyntyneeltä.

– Olen vain tehnyt parhaani ja yrittänyt näyttää uudelle valmennukselle sekä seurajohdolle, että voin olla tärkeä palanen tätä joukkuetta.

– Halusinkin jatkaa etenkin juuri sen johdosta, että olen todella nauttinut Andyn ja Sanderin pelityylistä, mitä he yrittävät ajaa sisään. Koen, että tämä tyyli todella sopii minulle pelaajana.

Tulevaan kauteen 24 -vuotias hyökkäävä keskikenttämies lähtee odottavaisin mielin.

– Meillä on mielenkiintoinen ja kilpailukykyinen joukkue. Uskon, että pystymme saavuttamaan hyviä asioita tänä vuonna, kunhan vain jatkamme kovaa työntekoa.

Whyten otteet ovat olleet myös päävalmentaja Andy Smithin mieleen.

– Hän on hyvä lisä joukkueeseen etenkin loistavan asenteensa johdosta!

– Hän tuo todella hyviä ominaisuuksia viimeiselle kolmannekselle. Olen todella iloinen, että pääsimme sopimukseen hänen kanssaan.

FC Hakalla on nyt 23 pelaajasopimusta kaudelle 2024. Toimitusjohtaja Olli Huttusen mukaan on mahdollista, että joukkuetta täydennetään vielä yhdellä pelaajalla.

Sopimuspelaajat 2024:
Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola, Ryan Mahuta, Oiva Laaksonen, Maissa Fall, Eemeli Mäkelä, Rodrigo Macedo, Nicolas Dantas, Guilherme Morais, Nikolas Talo, Hassan Ndam, Evangelos Patoulidis, Tuukka Törmä, Oliver Heino, Liam Hughes, Juho Kilo, Arlind Sejdiu, Marko Bacanin, Imani Lanquedoc ja Oliver Whyte.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT