Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka yhteistyöhön Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa

FC Haka ja Miesten Kakkosessa pelaava Hämeenlinnan Jalkapalloseura ovat solmineet farmisopimuksen, jonka myötä käynnistetään yhteistyö seurojen välillä ja mahdollistetaan pelaajien jouhevampi liikkuminen joukkueiden välillä.

– Sopimus HJS:n kanssa antaa mahdollisuuden saada peliaikaa jokaiselle pelaajalle tasaiseen tahtiin, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo.

– Kova kakkosen lohko mahdollistaa pelaajiemme saavan laadukkaita pelejä myös kakkosen tasolle. 

Huttunen mainitsee myös, että päätöstä helpotti tuttu valmentaja Mikko Manninen, joka siirtyi HJS:n peräsimeen kesken viime kauden ja sai niukasti säilytettyä joukkueen sarjapaikan.

– Sopimus tarkoittaa meidän kannaltamme kahta asiaa. Saamme Hakalta pelaajia vahvistamaan ja laajentamaan rinkiämme.

– Toisinpäin ajateltuna sopimus avaa meidän pelaajillemme onnistuessaan väylän vaikka liigaan asti. Uskon, että sopimus antaa pelaajillemme paljon lisäbuustia, sillä tämä on suora paikka näyttää omien rahkeiden riittävyys Suomen huipputasolle, Manninen näkee.

Mikko Manninen toimi FC Hakassa Teemu Tainion apuvalmentajana Veikkausliigakausilla 2020 ja 2021.

– Tiedän, että Haka on hyvä organisaatio. On järkevää tehdä yhteistyötä, ja Haka Veikkausliigajoukkueena tuo korkean tason lähemmäksi ja konkreettisemmaksi pelaajillemme. Hakasta meillä käyvät pelaajat näyttävät, millaista tasoa siellä vaaditaan.

– Olen todella iloinen sopimuksen synnystä, Manninen iloitsee.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT