Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka kohtaa tuoreen yhteistyöseuran lauantaina

FC Haka kohtaa lauantaina harjoitusottelussa tuoreen yhteistyöseuransa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran. Ottelu Hämeenlinnan Säästöpankki -areenalla alkaa kello 19.45.

Paitsi, että HJS:n peräsimestä löytyy hakalaisille tuttu valmentaja Mikko Manninen, niin joukkueessa on muutoinkin useita ex-hakalaisia. HJS:n listoilta löytyy nimittäin Jami Kyöstilä, Topias Listo ja Jonni Thusberg, sekä aivan tuoreet hankinnat Gerald Ben ja Mohamed Kamara eli tuttavallisemmin Medo.

Hakan joukkue on niin ikään täydentynyt kuluneella viikolla, kun talven joukkueen mukana treenannut ja pelannut Oliver Whyte sai odotetusti jatkosopimuksen tälle kaudelle.

Lauantain koitokseen koskilaisjoukkue lähtee hyvin samoin ajatuksin, kuin viime viikon harjoitusotteluunsa KTP:a vastaan.

– Lähtökohdat ovat hyvin samankaltaiset kuin edellisessä harjoitusottelussamme, päävalmentaja Andy Smith toteaa.

– Tavoite on antaa laajalla rintamalla minuutteja ja sitä kautta saada nostettua kaikkien pelikuntoa. Tavoitteemme on edelleen Veikkausliigan alussa ja etenemme sitä kohti suunnitelman mukaan.

Hakan terveystilanne on erinomainen, sillä kaikki pelaajat ovat käytettävissä. Sopimuspelaajien lisäksi mukana on myös testihyökkääjä Paul Ejeh.

HJS – FC Haka lauantaina 16.3.2024 kello 19.45 Hämeenlinnan Säästöpankki -areenalla – otteluinfo täältä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT