Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Niklas Friberg voitto mielessä Rovaniemelle – ”Meidän täytyy hakea kolme pistettä”

FC Hakan kauden kolmas Veikkausliigaottelu pelataan perjantaina, kun Haka matkustaa Rovaniemelle. Koskilaisjoukkueen toppari Niklas Friberg hamuaa kauden avausvoittoa RoPS:n kustannuksella.

Hakan alkukauden ohjelma on kaikkea muuta kuin helppo. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa vastassa oli mestarisuosikkeihin lukeutuvat FC Honka ja HJK ja kahteen seuraavaan otteluunsa koskilaiset saavat reilusti kilometrejä matkamittariin, kun perjantaina pelataan Rovaniemellä ja keskiviikkona Maarianhaminassa.

Hakan perjantainen vastus RoPS hakee niin ikään kauden avausvoittoaan. Friberg ei halua tehdä turhaa reissua napapiirille.

– Meidän täytyy hakea kolme pistettä eikä muuta ole mielessä. Peli kerrallaan mennään ja olemme hyvillä mielin. Treeneissä on ollut hyvä intensiteetti, Friberg kertoo joukkueen tunnelmista.

Hakan kaksi ensimmäistä vastustajaa arvioitiin kauden alla mestariehdokkaiksi, kun taas RoPS:n ja IFK Mariehamnin osalta veikkaukset löytyivät sarjataulukon häntäpäästä. Friberg kuitenkin tietää, ettei Veikkausliigassa ole helppoja pelejä.

– Tässä sarjassa jokainen joukkue voi voittaa kenet tahansa. Kaikki joukkueet ovat kovia ja pitää olla 110-prosenttisesti valmiina. Uskon, että kova ja tasainen peli tulee, mutta olemme valmiita perjantaita varten.

RoPS:n ja Hakan välinen ottelu alkaa kello 18.30.

Ottelu nähtävissä myös Ruudussa.
Mikäli sinulla ei vielä ole Ruutu+ -tunnuksia, niin voit tilata ne edullisesti verkkokaupastamme.

(Kuva: Jussi Rämä)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT