Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Maximus Tainio haluaa HJK:n päänahan – ”Voimme voittaa kenet tahansa”

FC Hakaa kohtaa lauantaina kauden toisessa Klassikossa HJK:n. Joukkueet kävivät kesäkuussa tiukan taistelun pisteistä Tehtaan kentällä ja nyt Haka metsästää pisteitä vieraskentältä.

Maximus Tainion uskoo Hakan mahdollisuuksiin yllättää HJK.

– Varmaan aika samanlainen peli on tulossa kuin viimeksi. He ovat hyvä joukkue ja meidän on pystyttävä pelaamaan hyvä puolustuspeli. Viimeksi he saivat vähän turhan maalin virheemme jälkeen ja nyt turhat virheet pitää pystyä jättämään pois. Mielestäni meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa, Tainio toteaa optimistisena.

Sarjataulukon perusteella HJK lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Se ei kuitenkaan kerro koko totuutta, sillä sarjajumbo AC Oulu onnistui aiheuttamaan HJK:lle sen kauden avaustappion viime kohtaamisessa. Lisäksi HJK on keskellä Mestarien liigan karsintoja, kun se pelaa toisen karsintakierroksen toisen osaottelun ensi viikolla Malmöä vastaan.

– Se osoitti, että jokainen joukkue voi voittaa tässä sarjassa toisensa. Jos pystymme joukkueena pelaamaan hyvin, niin voimme voittaa kenet tahansa.

Hakalla on allaan seitsemän edellisottelua ilman voittoa. Tulokset eivät ole täysin vastanneet peliesityksiä, sillä eväitä on ollut parempaankin. Tainion mukaan joukkueessa vallitsee positiivinen tunnelma laihasta pistesaldosta huolimatta.

– Meillä on aina ollut hyvä henki joukkueessa eikä se ole muuttunut. Tappioiden jälkeen käymme joukkueen kanssa sen läpi ja mietimme mitä voimme parantaa. Kyllä se voitto sieltä vielä tulee, Tainio sanoo luottavaisena.

HJK:n ja FC Hakan välinen ottelu alkaa Bolt Arenalla kello 17.00.

Ruutu+ lähettää ottelun suorana TÄÄLLÄ.
Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit ostaa ne TÄÄLTÄ ja samalla tukea Hakan toimintaa.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT