Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Mastokangas palaa tuttuihin maisemiin – ”Jäi positiiviset fiilikset”

FC Hakan kausi jatkuu tänään Ahvenanmaalla, kun IFK Mariehamn isännöi Veikkausliigan kovavireisintä joukkuetta. Elias Mastokankaalle tuleva vastus on erityisen tuttu.

Hakaan loppukaudeksi lainalle tullut Mastokangas pelasi viime kauden lainalla juuri IFK Mariehamnissa.

– Minulle jäi sieltä mieleen päällimmäiseksi positiiviset fiilikset. Sain vastuuta paljon, mutta omat tehoni jäivät vähän piippuun. Yleisesti ottaen jäi kuitenkin hyvä maku.

Kaarinasta lähtöisin oleva Mastokangas on toista kertaa lainalla pienemmällä paikkakunnalla, joka on todellinen jalkapallokaupunki. Mastokangas on ehtinyt jo tuntea koskilaisten rakkauden lajiin.

– Nämä ovat hienoja tällaiset kaupungit, jotka ovat futispaikkoja ja joissa tämä on kaikille yhteinen juttu. Sen koki, kun katsomossa oli 3000 ihmistä ja maalin tullessa kaikki räjähtivät. Kohdatessamme Hakan viimeksi Interin kanssa, ja Hakan tehdessä sen voittomaalin, niin penkillä ollessani sen yleisön huudon oikein tunsi, Mastokangas tunnelmoi.

Mastokangas on seurannut entisen seuransa edesottamuksia myös tällä kaudella. IFK Mariehamn on tehnyt tällä kaudella vain 16 maalia ja akilleenkantapäänä on ollut heikko viimeistely.

– He ovat pelanneet ihan hyvin ja luoneet paikkoja, mutta he eivät ole saaneet paikoista sisään. Vaikeat kolme pistettä on tiedossa, mutta jos pelaamme samalla tavalla kuin KuPS:aa vastaan, niin meidän pitäisi voittaa, ennakoi kaksi maalia kuopiolaisten verkkoon tehnyt peluri.

Mastokankaan mietteitä voi vilkaista myös Mustavalko-TV:n haastattelusta alapuolelta.

IFK Mariehamnin ja FC Hakan välinen ottelu alkaa kello 18.30. Ruutu+ näyttää sen suorana TÄÄLLÄ.
Ruutu+ -paketin voit ostaa Hakan verkkokaupasta ja tuet samalla Hakan toimintaa.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT