Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Erwin ja Rogerson Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen

FC Hakan Lee Erwin ja Logan Rogerson on valittu Veikkausliigan heinäkuun tähdistöjoukkueeseen.

Valinta oli Erwinille jo kolmas, sillä hänet valittiin myös huhtikuun ja kesäkuun joukkueisiin. Rogersonille valinta on sen sijaan kauden ensimmäinen. Aiemmin Hakan pelaajista myös Janne-Pekka Laine ja Stavros Zarokostas ovat saaneet kunnian, kun heidät nimettiin kesäkuun joukkueeseen. .

Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi valittiin FC Hongan laituri Rui Modesto. Modesto pelasi todella vahvan heinäkuun ja kirjasi Hongan viidessä pelissä tililleen neljä maalia ja yhtä monta maalisyöttöä.

Heinäkuun valmentajaksi on nimetty SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez. SJK kirjasi heinäkuun neljästä ottelusta kolme voittoa ja tasapelin. Gómez on saanut joukkueen kurssin vahvaan nousuun ja SJK on jo tiukasti kiinni paikassa kuuden parhaan joukossa.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin neljä pelaajaa FC Hongasta, kaksi niin SJK:sta, HJK:sta kuin FC Hakastakin sekä yksi pelaaja KuPS:sta.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet perinteiseen tapaan Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Ruudun asiantuntijoiden valinnoissa Erwin valittiin kuukauden pelaajaksi ja päävalmentaja Teemu Tainio kuukauden valmentajaksi.

Veikkausliigan heinäkuun joukkue (3-4-3):
Maksim Rudakov (FC Honka)
Arttu Hoskonen (HJK) – Aldayr Hernández (FC Honka) – Murilo (HJK)
Rui Modesto (FC Honka) – Gabriel Bispo (KuPS) – Pyry Hannola (SJK) – Edmund Arko-Mensah (FC Honka)
Logan Rogerson (FC Haka) – Lee Erwin (FC Haka) – Tuomas Kaukua (SJK)

Kuukauden pelaaja: Rui Modesto (FC Honka)
Kuukauden valmentaja: Joaquin Gómez (SJK)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT