Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Mäenpää suhteellisen tyytyväinen Hakan esityksiin

Haka jatkaa Suomen Cupin otteluitaan perjantaina, kun se matkustaa lohkon kärkijoukkue KuPS:n vieraaksi. Hakan keskikenttäpelaaja Niilo Mäenpää on ollut suhteellisen tyytyväinen Hakan kolmeen aiempaan otteluun.

Haka on pelannut kolme ottelua ja pistesaldoa koristaa neljä pistettä. Valkopaidat tasasivat pisteet FC Lahden kanssa, voittivat JJK:n ja viime kierroksella tuli avaustappio Ilveksen vieraana.
– Lahtea ja JJK:ta vastaan pelasimme hyvin, mutta Ilvestä vastaan jäimme vähän jalkoihin eikä se ollut meiltä niin hyvä peli. Meillä on myös mahdollisuudet pärjätä KuPS:aa vastaan ja varmasti kova ottelu on tulossa, Mäenpää miettii.

Lahtea ja JJK:ta vastaan Haka esitti kypsää pelaamista ja peli näytti jo hyvältä ottaen huomioon, että mennään vasta alkuvuotta.
– Olemme pelanneet ihan hyvin. Joukkue on pysynyt suurin piirtein samana viime kaudesta ja se on auttanut. Keke on tuonut mukanaan ryhtiä ja omia juttuja myös.

Mäenpää on ollut Hakan talven maalipyssy ja kolmessa pelissä on syntynyt kolme maalia. Armstrong on kokeillut keskikenttäpelaajalla hieman eri rooleja.
– Pelasin hieman ylempänä kymppipaikalla, kun yleensä olen pelannut hieman alempana. Minulle ei ole väliä kummalla paikalla pelaan, molemmat käyvät. Saa nähdä mihin Keke seuraavaksi laittaa.

Mäenpää kuitenkin uskoo, että sekä joukkueen että hänen esitykset paranevat vielä kauden mittaan.
– Olemme treenanneet kovaa ja meiltä on ollut ihan ok pelaamista. Olen päässyt tekemään muutaman osuman, mutta tärkeintä on joukkueen peli. Omassa pelissäni on vielä parannettavaa ja olen varma, että kesällä nähdään taas parempaa, Niilo päättää.

KuPS:n ja Hakan välinen ottelu pelataan perjantaina Kuopiohallissa kello 18.00 alkaen. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Fanseat.comin sivuilta.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT