Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan ilmeessä näkyy Naisdesignin kädenjälki

Viime viikolla kahdeksan vuotta täyttänyt valkeakoskelainen mainostoimisto Naisdesign on vahvasti mukana Hakan visuaalisessa ilmeessä tulevallakin kaudella. Alkuvuonna 2015 alkanut yhteistyö on tuonut Hakalle jo raikkaan ”lime-ilmeen” ja myös kaudella 2017 Hakan markkinointimateriaalit ovat suurimmaksi osaksi Naisdesignin kädenjäljen tulosta.

– Haka on aina ollut mustavalkoinen ja sitä Haka on tulevaisuudessakin, mutta me toimme siihen yhdessä Hakan kanssa lisäksi vähän vihreää mukaan. Inspiraatio löytyi helposti jalkapalloalustasta, eli nurmen väristä, Naisdesignin yrittäjä Minna Nousiainen kertaa Hakan uudistetun ilmeen taustoja.

Graafisella alalla Nousiainen on toiminut jo vuodesta 1997, joten kokemusta löytyy rutkasti. Hakan kanssa tehtävä yhteistyö osuu myös hienosti Nousiaisen intohimon kanssa yksiin.

– Tykkään nimenomaan olla mukana uudistamassa ja ideoimassa uusiksi yritysten, tai tässä tapauksessa jalkapalloseuran, ilmettä, se on minulle intohimo.

Nousiainen ei ole syntyperäinen koskilainen, vaan hän on muuttanut Hakan kanssa samaan kaupunkiin Jyväskylästä vuonna 2008. Merkittävää jalkapallotaustaakaan ei ole, mutta Tehtis on siitä huolimatta tullut vuosien varrella tutuksi.

– Kyllä minä siellä peleissä muutaman kerran kaudessa käyn. Kuulun Valkeakosken yrittäjiin ja etenkin heidän kanssaan tulee käytyä pari kertaa kesässä matsissa.

Naisdesignin ja Hakan yhteistyö näkyy konkreettisesti ihmisille jo hyvän aikaa ennen Ykkösen kauden alkua.

– Haka-show:n markkinointia työstämme seuraavaksi, muun muassa juhlalogoa suunnittelemme parhaillaan, Nousiainen vihjaa.

Perinteikäs Haka-show juhlitaan tänä vuonna 17.3. Waltikassa Valkeakoskella.

Naisdesign on yhden naisen yritys, eli muita työntekijöitä ei tällä hetkellä ole. Kumppaniverkosto kasvaa kuitenkin koko ajan ja siitä on yrittäjälle apua.

– Kumppaniverkostosta löytyy apua aina sellaisiin asioihin, jotka eivät kuulu omiin vahvuuksiini, Nousiainen iloitsee.

Naisdesignin kohderyhmään kuuluvat erityisesti naisyrittäjä ja sitä kautta heräsi kätevästi myös idea mainospaikkaan Hakan pelaajien peliasuissa.

– Firman mainos on Hakan pelaajien shortsien takapuolissa. Kun kohderyhmänä ovat naisyrittäjät, niin sinnehän se mainos oli luontevaa sijoittaa, Nousiainen nauraa.

Markkinointiasioissa Haka suosittelee Naisdesignia. Sen löydät Internetistä osoitteesta www.naisdesign.fi.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT