Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Loppukauden huippuvahvistus jatkaa myös ensi kaudella Hakassa!

FC Haka on käyttänyt sopimuksessa olleen option kesken viime kauden joukkueeseen liittyneen Maissa Fallin kanssa.

Fall saapui Valkeakoskelle kesän siirtoikkunassa ja näytti nopeasti olevansa ehdottomasti huipputason vahvistus joukkueeseen. Mies oli ratkaisevassa roolissa pitkän voitottomien otteluiden jakson katkaisseessa Ilves – FC Haka -ottelussa, missä oli pohjustamassa koskilaisten avausosumaa ja teki itse voittomaaliksi jääneen toisen maalin.

Ilves -ottelu oli miehen toinen Hakan paidassa ja hän kirjautti siinä täydet minuutit aivan kuten kaikissa muissakin pelaamissaan kauden lopun peleissä, joissa maaleja syntyi vielä yksi lisää ja lisäksi kaksi maalisyöttöä.

On selvää, että 28 -vuotias senegalilainen keskikenttäpelaaja oli yksi Hakan loppukauden onnistujista ja isossa osassa Veikkausliiga -paikan säilyttämisessä, joten option käyttäminen oli seuralle helppo ratkaisu.

Toimitusjohtaja Olli Huttunen on niin ikään vaikuttunut Fallin kyvyistä.

– Maissa on luonnonlahjakkuus pelaajana. Loistava kosketus palloon ja hän osaa myös käyttää pitkiä jalkojaan erinomaisesti hyödykseen.

– Hänen pelaamistaan on ilo katsella kentällä, onneksi hän on oman joukkueemme puolella.

– Ehdottomasti pelaajia, jotka kiinnostavat Veikkausliigassa!

Maissa Fallin sopimuksen myötä Hakalla on nyt kasassa kahdeksan sopimuspelaaja ensi kaudelle:
Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola, Ryan Mahuta, Oiva Laaksonen ja Maissa Fall.

******

Edessä siintävä kausi 2024 on FC Hakan suuri 90.vuotisjuhlakausi. Juhlavuoden kausikortit ovat myynnissä nyt – tule mukaan juhliin! Lue lisää kausikorteista täällä ja osta kausari omaksesi tiketti.fi/fchaka! Jouluun asti erikoishintaan 150€ (+palvelu- ja mahd. toimituskulut) oleva juhlavuoden huippukausari sisältää pääsyn kaikkiin FC Hakan kotiotteluihin sekä Veikkausliigassa että Suomen Cupissa ja lisäksi sisältää mahdollisuuden varata oman paikan pysyvästi katsomosta (norm. 250€). Ensi vuonna juhlitaan!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT