Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka kiinnitti myös toisen loppukauden hankintansa

FC Haka on tehnyt vuoden jatkosopimuksen kesken kauden joukkueeseen liittyneen Eemeli Mäkelän kanssa.

Keskikenttäpelaaja saapui Valkeakoskelle siirtoikkunan viime hetkillä SexyPöxyistä. Hieman poikkeuksellisen jalkapallopolun kulkeneella ja pitkästä loukkaantumisesta kärsineellä 24 -vuotiaalla onkin edessään mahdollisuuksien vuosi.

– Eme pääsi haistelemaan syksyn mittaan jo Veikkausliigajoukkueen harjoittelua sekä pelaamista.

– Nyt hänellä on talvi aikaa tehdä töitä, ja tunkeutua taistelemaan avauskokoonpanon paikasta. Lahjakkuus, jolta odotamme läpimurtoa, toimitusjohtaja Olli Huttunen näkee.

Myös Mäkelä itse tiedostaa tulevan talven ja ensi kauden olevan hänelle tärkeä, mutta myös iso mahdollisuus.

– Minulla oli takana palautuminen loukkaantumisesta ja koko syksyn pystyin treenaamaan sekä pelaamaan ehjästi. Ensi kausi tulee olemaan omalta kannalta urani tähän mennessä tärkein kausi kun pääsen pelaamaan täydellä teholla Veikkausliigaa. Haluan myös omalta osalta viihdyttää Tehtaan kentän yleisöä ja olla selkeä vahvistus niin kotona kuin vieraissa!

Keskikenttämiehellä on vankka usko myös siihen, että Haka tulee olemaan ensi kaudella jälleen kärkitaistossa mukana.

– Meillä on uusi valmennustiimi ja vankka perusta edelliskauden pelaajista sekä hyvä suunnitelma vahvistaa joukkuetta.

– Uskon että 2023 kauden tiukat tilanteet voidaan uudella setupilla kääntää voitokkaaksi. Siksi uskon että tulemme taistelemaan Veikkausliigan kärkisijoista sekä avaamaan ovet Europaikasta.

– Uusi päävalmentaja ja hänen apuvalmentajansa vaikuttavat mielenkiintoiselta jotka tuovat varmasti uusia ja erinomaisia mahdollisuuksia meidän pelilliseen kehittämiseen niin joukkueena kuin yksilöinä. Uskon että Haka organisaationa antaa heille hyvät mahdollisuudet menestymiseen valmentajina seuraavan muutaman vuoden aikana.

Vaikka edellinen kausi on juuri saatu vasta päätettyä, niin Mäkelä odottaa tulevaa jo äärimmäisen innoissaan.

– Olen innokas sekä luottavainen ensi kaudesta. Pääsen osoittamaan olevani jatkosopimuksen ja luottamuksen arvoinen. Haluankin kiittää Hakaa tästä mahdollisuudesta.

Eemeli Mäkelän myötä Hakan joukkue tulevalle kaudelle täydentyy yhdeksään pelaajaan:
Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola, Ryan Mahuta, Oiva Laaksonen, Maissa Fall ja Eemeli Mäkelä.

******

Edessä siintävä kausi 2024 on FC Hakan suuri 90.vuotisjuhlakausi. Juhlavuoden kausikortit ovat myynnissä nyt – tule mukaan juhliin! Lue lisää kausikorteista täällä ja osta kausari omaksesi tiketti.fi/fchaka! Jouluun asti erikoishintaan 150€ (+palvelu- ja mahd. toimituskulut) oleva juhlavuoden huippukausari sisältää pääsyn kaikkiin FC Hakan kotiotteluihin sekä Veikkausliigassa että Suomen Cupissa ja lisäksi sisältää mahdollisuuden varata oman paikan pysyvästi katsomosta (norm. 250€). Ensi vuonna juhlitaan!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT