Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Vielä yksi pelaaja sisään ja kaksi ulos lainalle

FC Haka ja II-divisioonassa pelaava SexyPöxyt ovat sopineet kolmesta pelaajasiirrosta, missä Valkeakoskelle siirtyy loppukauden mittaisella sopimuksella keskikentän Eemeli Mäkelä ja SexyPöxyihin puolestaan lainalle loppukauden ajaksi Oiva Laaksonen, sekä Thomas Saarinen.

– Eemeli kävi talvella meidän kanssa treenaamassa ja on sellainen tulevaisuuden kaveri, hänellä on kaikki ominaisuudet olla.

– Pitkä loukkaantuminen ja pelit on vähän vähissä. Uskon, että kun hän pääsee kuntoon niin on meille, jossei vielä tällä kaudella, niin tulevaisuudessa hyvä peluri, Teemu Tainio näkee.

– Seura haluaa antaa peliaikaa, varsinkin omille nuorille lahjakkaille, ja jos näyttää ettei tule täällä, niin sitä etsitään muualta. Molemmat treenaavat kuitenkin meidän kanssa, Teemu Tainio valottaa.

Mäkelä on pelannut useamman vuoden jalkapalloa Pohjois-Amerikassa. Ensin vaihto-oppilaana koulun ja kaupungin akatemiajoukkueissa, minkä jälkeen hän sai urheilustipendin yliopistoon ja päätös jatkaa opintoja siellä oli helppo.

Siirto Valkeakoskelle perinteikkääseen seuraan oli 24 -vuotiaalle pelaajalle mieluinen.

– Liityin FC Hakaan hyvin mielin tottakai. Olin joukkueen mukana viikon ajan ennen alkukautta ja kokemus oli kaikin puolin todella hyvä. Tämän jälkeen oli helppo tulla seuraan mukaan jopa keskellä kautta.

– Haka on seura joka on menestynyt todella hyvin historian varrella ja joukkueessa on kovia pelaajia tälläkin hetkellä. Fanikulttuuri vaikuttaa olevan myös kohdillaan.

Loppukaudelle sekä tulevaisuudelle miehen tavoitteet ovat selvät.

– Odotan joukkueelta hyvää peliä ja paljon voittoja loppukaudelta. Toivon itselleni myös mahdollisimman paljon peliaikaa.

– Oma tavoite on tietenkin pelata mahdollisimman korkealla sarjatasolla, myös ulkomailla, mutta tällä hetkellä keskitytään kauteen FC Hakan kanssa.

Mäkelän sopimus pitää sisällään myös option ensi kaudesta.

Tervetuloa Hakaan Eme, sekä tsemppiä Oivalle ja Thomasille Pöxyjen riveissä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT