Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan tärkeät pelit jatkuvat maanantaina Kotkassa

Veikkausliigan runkosarjaa on vielä kolme ottelua jäljellä, kun Haka matkustaa KTP:n vieraaksi maanantaina. Ottelu Arto Tolsa Areenalla alkaa kello 18.00.

Valkopaidat matkustavat Kotkaan mielenkiintoisista lähtökohdista, sillä joukkueessa on tapahtunut kesän siirtoikkunassa liikennettä molempiin suuntiin. Elias Mastokangas ja Maissa Fall ovat molemmat jo osoittaneet arvonsa kahdessa aiemmassa ottelussa, joista Haka nappasi yhteensä neljä pistettä. Tällä viikolla joukkueeseen on lisäksi liittynyt toppari Haik Moussakhanian, sekä keskikenttämies Eemeli Mäkelä, joista ainakin ensimmäisen voisi olettaa olevan jo maanantaina kokoonpanossa.

Tosin Janne-Pekka Laineen loukkaantuminen saattaa avata myös Mäkelälle paikan kokoonpanosta. Laineen lisäksi Hakalta ovat sivussa loukkaantumisista johtuen Juan Lescano ja Henri Malundama.

Kotijoukkue KTP haki viime tiistaina kovan voiton Seinäjoelta, kun se voitti SJK:n viime hetken maalilla 2-3. Aiemmin kotkalaisten otteet ovat ailahdelleet paljonkin, joten jää nähtäväksi, onko joukkue saanut pelinsä lentoon vai oliko kyseessä vain yksittäinen onnistuminen. KTP on kuitenkin Hakaa kolme pistettä edellä sarjataulukossa, joten äärimmäisen tärkeät pisteet eivät ainakaan tule helpolla.

– Kotka ei ole missään nimessä helppo paikka pelata! Samassa tilanteessa ollaan heidän kanssaan ja he ovat myös esittäneet ailahtelevaisia otteita, joten ei tiedä yhtään mitä maanantaina on vastassa, Teemu Tainio ennakoi.

– Nyt on kolme peliä jäljellä sarjaa ennen kuin jatkopelit alkaa ja halutaan tietysti mahdollisimman hyvät lähtökohdat sinne. Kotkalla on varmasti samat ajatukset.

– Meillä on yli viikon huili ja valmistautuminen takana, joten ollaan hyvin ehditty käydä meidän asioita läpi. Ollaan ehdottomasti valmiita maanantaina!

Ottelu tulee suorana Ruutu+ -palvelusta, missä lähetys alkaa 17.45. Ellei sinulla vielä ole Ruutu+ -palvelua itselläsi, voit tilata sen täältä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT