Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Lee Erwin mukana, kun Haka kohtaa Oulun perjantaina

FC Haka matkustaa perjantaina Kuortaneelle, missä se kohtaa Veikkausliigapaikkansa karsintojen kautta säilyttäneen AC Oulun. Torstaina Hakaan liittynyt hyökkääjä Lee Erwin on jo mukana ja Teemu Tainio lupaili miehelle myös peliaikaa löytyvän.

– Lee on mukana kyllä. Hänellä oli tänään ekat treenit ja vaikuttaa oikein hyvältä. Ihan kaikkia pelillisiä asioita ei tietenkään ehditty käydä läpi, mutta kyllä hän tulee pelaamaan perjantaina.

Tainio on erittäin tyytyväinen menneeseen treeniviikkoon. Koska kilpailullisia pelejä ei viikkoon mahdu, niin treeneissä on menty kovempaa ja pelaajien fyysistä kuntoa on myös testattu. Ajankohtaan ja viime aikojen sairasteluihin nähden joukkue on tällä hetkellä aikataulussa.

Perjantaina poissa kokoonpanosta on vielä Eero-Matti Auvinen, sekä lisäksi lauantaina Akatemian mukana olevat pelaajat jättävät perjantain väliin. Jokaiselle Kuortaneelle lähtevälle on luvassa vähintään 45 minuuttinen, vaikkakin osa joutuu pelaamaan täydet 90 minuuttia.

Vastaan asettuva AC Oulu on uudistunut rajusti talven aikana. Viime kauden joukkueesta on käytännössä poistunut puolet ja tilalle on tuotu lähes saman verran uusia pelaajia.

Mielenkiintoisia uusia nimiä sinisten riveissä ovat muun muassa HIFK:sta siirtynyt keskikenttämies Mostagh Yaghoubi, sekä FK Minskista saapunut argentiinalainen keskushyökkääjä Michael Lopez.

Harjoitusottelu Kuortaneella pyörähtää käyntiin perjantaina kello 14.00, eikä siitä ole luvassa live -lähetystä. ACO-TV lähettää ottelun suorana!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT