Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka taas tositoimissa perjantaina – ”Harjoitusottelut ovat tärkeitä”

FC Haka jatkaa harjoitusottelun merkeissä perjantaina kohdatessaan Kuortaneella AC Oulun. Atte Sihvosen mukaan Hakan pelaaminen on kehittynyt hyvää vauhtia talven aikana.

Haka on tämän vuoden puolella pelannut neljä peliä, joista tuloksena on kolme tasapeliä ja yksi voitto. Sihvonen on pääosin tyytyväinen talven otteisiin.

– Honka-peli vieraissa ei ehkä ollut niin hyvää joukkuepelaamista kuin aiemmat SJK- ja TPS-ottelut. Siinäkin pidimme heidät kuitenkin pois paikoista ja saimme sieltä tuloksen, joka oli positiivista.

– Edellinen Ilves-peli oli taas parempi. Intensiteetti oli paljon korkeammalla ja olimme valmiimpia. Puolustimme tiiviisti ja saimme muutamia hyviä paikkoja vastahyökkäyksillä. Kokonaisuudessaan peli oli ihan hyvä ja saimme siitäkin tuloksen, Sihvonen analysoi kahta edellistä Liigacupin ottelua.

Perjantaina Haka pääsee taas korjaamaan harjoitusviikon hedelmiä pelikentällä. Pelipäivä on pelaajille aina juhlapäivä, vaikka kyseessä olisi harjoitusottelu.

– Harjoitusottelut ovat tärkeitä varsinkin, kun treenaamme uutta pelitapaa ja näemme miten saamme tuotua niitä asioita harjoituksista kentälle. Pelaajat tietenkin nauttivat enemmän pelaamisesta kuin hallissa juoksemisesta.

FC Haka ja AC Oulu kohtaavat Kuortaneella. Ottelu alkaa kello 14.00 eikä siitä ole lähetystä.

Otteluennakko

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT