Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Laineella selvä tavoite KTP-otteluun: ”Nyt otetaan kolme pistettä”

FC Haka avaa kotipelinsä perjantaina kohtaamalla sarjanousija KTP:n. Hakan pistetili on tämän kauden osalta vielä avaamatta, mutta Janne-Pekka Laineen tarkoituksena on muuttaa tuo tilasto perjantaina.

Haka hävisi kauden avausottelussaan 0-2 HIFK:lle ja 1-2 FC Interille. Molemmista otteluista jäi koskilaisittain sikäli hampaankoloon, että peliesitysten perusteella enemmänkin olisi ollut tarjolla.

– HIFK ja FC Inter ovat kovia joukkueita, ettei niistä ihan lähtökohtaisesti varmasti odotettukaan kuutta pistettä, mutta on kyllä pettynyt fiilis, että meillä on edelleen nolla pistettä. Peliesitykset ovat olleet kokonaisuudessaan ihan ok, mutta on tullut muutama kriittinen virhe, Laine käy läpi kauden kahta ensimmäistä peliä.

Pisteet on aina ansaittava ja se selkeä tähtäin Hakalla on perjantain otteluun. Laineen mukaan joukkue uhkuu taistelutahtoa.

– Kaikilla on sellainen fiilis, että nyt saadaan pistesarake auki ja nimenomaan kolmella pisteellä. On kiva päästä Tehtikselle ja kotiin pelaamaan. Jos mietitään Inter-peliä, niin jäi fiilis että olisimme ansainneet siitä enemmän. Nyt kaikilla on kova kipinä saada voittotili auki. Mitään ei tulla jättämään sattuman varaan ja nyt otetaan kolme pistettä.

Täksi kaudeksi Hakaan siirtynyt Laine on ollut molemmissa aikaisemmissa pelissä avauskokoonpanossa.

– On ollut kiva, että olen saanut luottamusta ja ihan hyvin on mennyt. Ei tietenkään voi olla tyytyväinen, että on nolla pistettä taululla. Peli on kuitenkin parantunut sekä itselläni että kokonaisuudessaan joukkueella. Kaikilla on fiilis, että tämä lähtee tästä käyntiin.

Tehtaan kentälle perjantaina saapuva KTP nousi viime kauden päätteeksi Ykkösestä Veikkausliigaan. Kotkalaisjoukkue nappasi kauden avauksessaan pisteen SJK:n vieraana, mutta toisessa pelissä tuli 1-3-tappio FC Honkaa vastaan. KTP:n vahvuudet ovat hyvin tiedossa.

– KTP on selkeästi kova vastahyökkäysjoukkue ja he lähtevät sitä kautta. Meidän pitää olla valmiina jos menetämme pallon, että saamme heiltä vaarallisimmat tilanteet pois.

FC Hakan ja KTP:n välinen ottelu alkaa Tehtaan kentällä kello 18.30.

Ottelu näytetään suorana Ruutu+ -palvelussa.
Mikäli sinulla ei vielä ole Ruutu+ -tunnuksia, niin voit ostaa ne Hakan verkkokaupasta ja tuet samalla Hakan toimintaa.

Kuva: Tara Jaakkola

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT