Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Lahti- ja KTP-kotiotteluissa tapahtuu

Vierasottelu Maarianhaminaan lähestyy perjantaina, mutta tärkeät pisteet ovat jaossa edelleen myös haastajasarjan kotiotteluissa Lahtea ja KTP:ta vastaan. Joukkue taistelee vielä myös eurolopputurnauksen paikasta, mutta toistaiseksi viimeisistä kotiotteluista on syytä ottaa kaikki ilo irti!

Haastajasarjan lippupaketti palvelee edelleen – jos olet vailla lippua, niin Lahti- ja KTP-otteluihin pääset edullisesti yhteensä 35 €+palvelumaksun hintaan. Normaali ottelulippu kustantaa 22,50€ (sisältäen palvelumaksun). Lippupaketti myynnissä vain ennakkoon Tiketissä.  

Lahti-ottelussa juhlitaan Hakan pelaajahistoriaa, KTP-ottelussa livemusiikkia!

Lahti-ottelussa juhlitaan Hakan huikeaa pelaajahistoriaa ja ottelua seuraamaan on kutsuttu Hakan edustusjoukkueen entisiä pelaajia. Yleinen kutsu ilmoituslomakkeen kera löytyy täältä. Tervetuloa katsomoon entiset Tehtiksen taistelijat! Hakan pelaajahistoriaa tuodaan mm. esiin ottelua edeltävässä Esa Herityn pre-match show’ssa kuten myös Jälkipeleillä haastattelujen muodossa!

Muistathan molemmissa otteluissa jälkipelit, jonne pääsee syksyn viilentyessä lämmittelemään ja kuuntelemaan ottelun jälkeiset tunnelmat. Tuoreimmat kommentit pelistä kuulet siis Paviljongissa!

KTP-ottelussa jälkipeleihin saadaan myös paljon toivottua livemusiikkia. Kitaran kanssa lavalle astelee huikea Mikko Huoviala, jonka rytmit tahdittavat iltaa aina haastatteluja ennen ja heti niiden jälkeen. Musiikkiin taukoa tulee myös mm. paitahuutokaupan muodossa, jossa tarjolla pieni erä arvokkaita Game Worn-paitoja mm. Valkeakoski100-juhlaottelusta FC Haka – Ilves.

Paviljonki on auki klo 22 asti ja palvelee virkistävin juotavin ja maistuvin herkuin. Nälän taltuttaa myös Julius-pizza, joka tarjoilee sekä ottelun että jälkipelien aikaan herkullista napolilaistyyppistä pizzaa.

Nämä ja paljon muuta on tulossa Tehtikselle haastajasarjan viimeisiin kotiotteluihin, joten nyt viimeistään 1.10. ja 7.10. kalentereihin ylös! Lämpimästi tervetuloa Tehtikselle!

Otteluissa lämmittää esimerkiksi FC Hakan merinovillapohjainen pipo tai laadukas Klaimet-collegehuppari. Fanituotteet ennakkoon verkkokaupasta, Tehtiksen fanituotepisteeltä ottelussa tai Haka-Storesta!

Lue lisää lauantain 7.10. esiintyjästä: Valkeakosken Sanomat: ”Valkeakoskelainen näyttelijä Mikko Huoviala on monitaituri, jonka suurin intohimo yllättää”

Haastajasarjan loput kotiottelut

FC Haka – FC Lahti su 1.10. klo 16.00

FC Haka – KTP la 7.10. klo 17.00

Liput tiketti.fi/fchaka

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT