Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haastajasarja jatkuu perjantaina Maarianhaminassa

FC Haka kohtaa Haastajasarjan toisessa ottelussaan Veikkausliigan jumbosijaa pitävän IFK Mariehamnin. Ottelu Maarianhaminassa starttaa perjantaina kello 18.30.

IFK Mariehamn on ollut Hakalle haastava vastustaja tällä kaudella, sillä kauden ensimmäisessä kohtaamisesta valkopaidat joutuivat kotimatkalle 2-1 -tappio niskassaan ja kotikentältäkin taskuun jäi ainoastaan yksi piste 1-1 -tasapeliin päättyneen taiston jälkeen. Koskilaisten maalista Tehtaan kentällä vastasi tuoreessa videoennakossa vieraana oleva Elias Mastokangas.

Siinä missä Hakan kuntokäyrä on tuon edelliskohtaamisen jälkeen ollut nousujohteinen, niin saarilla on kuljettu tappiosta toiseen. IFK Mariehamn on viimeksi voittanut heinäkuun lopussa, jolloin FC Lahti kaatui vieraissa maalein 0-2. Sittemmin joukkue on vaihtanut päävalmentajansa, mutta Daniel Normannin korvannut Jimmy Wargh ei ole ainakaan toistaiseksi saanut kurssia käännettyä.

Perjantaina Ahvenanmaalle matkustanut koskilaisnippu joutuu lähtemään otteluun ilman neljää runkopelaajaa, sillä kapteeni Niklas Friberg, Tuure Siira ja Stavros Zarokostas joutuvat huilaamaan korttitilin täytyttyä viime ottelussa Ilvestä vastaan. Lisäksi edellisestäkin ottelusta sivussa ollut Logan Rogerson sairastui juuri ottelun kynnyksellä ja joutuu sen johdosta jättämään tämänkin pelin väliin.

– Pelikieltojen takia muutamia muutoksia tulee viime peliin. Toki mukaan saadaan viime pelistä puuttuneita, mutta valitettavasti Logan sairastui tänään, Teemu Tainio harmittelee.

– Ilves peli on käyty läpi, varsinkin lopun sählääminen ja otettu siitä opiksi. Viikko on mennyt hyvin ja tulimme Maarienhaminaan jo tänään hyvissä ajoin, päävalmentaja viestittää Maarianhaminasta perjantai -iltana.

– Huomenna on taas mahdollisuus ottaa voitolla askel lähemmäksi sarjapaikan uusimista, mikä on meidän ainoa tavoite!

– Me ollaan valmiita ja valmiina huomenna, Tainio lupaa luottavaisena.

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

IFK Mariehamnin ennakko.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT