Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Jami Kyöstilällä vahva luotto avausvoittoon – ”Usko on kova”

FC Hakan ottelut jatkuvat perjantai-iltana, kun Tehtaan kentälle matkaa vieraaksi hallitseva Suomen mestari KuPS. Haka hakee edelleen kauden avausvoittoaan ja puolustaja Jami Kyöstilä uskoo kotijoukkueen mahdollisuuksiin tulevassa kamppailussa.

Vaikka voitot ovat vielä karttaneet koskilaisjoukkuetta, niin joukkueen sisällä usko ei ole horjunut. Luotto omaan tekemiseen on kova ja joukkueen vahva yhteishenki ei ole rakoillut tuloksellisesti vaikean alkukauden aikana.

– Joukkueessa on yllättävän hyvä fiilis ja kaikki ovat pysyneet positiivisina. Osaltaan syynä on varmaan se, että esitykset ovat olleet suurimmaksi osaksi hyviä. Kyllä se voittokin on sieltä tulossa, kun vain jaksamme jauhaa ja jätämme pienet virheet pois. Usko on kova, että kohta se voitto tulee, Kyöstilä toteaa.

Hakan alkukauden kompastuskivinä ovat olleet pienet virheet, joista vastustaja on armotta rangaissut ja samalla mahdollinen voitto on lipunut valkopaitojen käsistä. Kyöstilän mukaan virheitä on katsottu suurennuslasin kanssa läpi ja ne on noteerattu.

– Kyllä niitä on käyty läpi. Ne pienet hetket ovat ne ero Ykkösen ja Veikkausliigan välillä. ”Teme” on näyttänyt meille ne virheet ja sen mitä meidän pitää tehdä, ja nyt se on meistä pelaajista kiinni toteuttaa ne koko 90 minuuttia.

Hakalla on kova vaihe menossa tällä hetkellä, kun edelliskierroksella vastassa oli sarjakärki FC Inter, perjantaina Tehtikselle asettuu kauden avaustappionsa viime ottelussaan kokenut sarjakolmonen KuPS ja tiistaina pelataan jälleen Klassikko kauden suurinta ennakkosuosikki HJK:ta vastaan. Kyöstilä ei kovia otteluita kaihda, vaan nauttii kovista haasteista.

– Kovia matseja mestaruudesta taistelevia joukkueita vastaan. Tahti on tiivis ja Veikkausliiga on osoittanut tällä kaudella, että kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa. Lähdemme haastamaan ja hakemaan taas sitä voittoa. Meidän pitää suorittaa todella hyvin voittaaksemme.

Ottelu Tehtaan kentällä alkaa kello 18.30. Ottelulipun voi ostaa Ticketmasterista. Mikäli et pääse otteluun paikalle, niin ottelu on katsottavissa myös Ruutu+ -palvelusta.

Mikäli sinulta vielä puuttuu Ruutu -tunnukset, niin nyt on loistava paikka ostaa ne loppukaudeksi tällä 4kk huipputarjouksella.

(Kuva: Jussi Rämä)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT