Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakapeliittojen ylilyönti ”Täysin seuran arvojen vastaista”

Perjantainen Veikkausliiga -ottelu FC Hakan ja KuPS:n välillä sai loppuvihellyksen jälkeen ikävän käänteen, kun joukkueiden kannattajien välillä tunteet kuumenivat. Valitettavasti aktiivisempana osapuolena olivat Hakan kannattajaryhmä Hakapeliitat, joista pieni osa lähti rynnimään kohti vierasjoukkueen kannattajia.

Päätykatsomon järjestyksenvalvojat olivat kuitenkin hyvin tilanteessa mukana ja saivat pysäytettyä näiden häiriköiden yrityksen ajoissa. Järjestyksenvalvojien ohjatessa edelleen hyökkäävästi käyttäytyvää joukkoa pois, tulivat myös pelaajat rauhoittelemaan kannattajia. Lopulta tilanne saatiin hallintaan ilman, että kukaan olisi loukkaantunut välikohtauksessa.

– Perjantain kotiottelussamme KuPS:a vastaan nähtiin valitettava välikohtaus ottelun päättymisen aikoihin. Muutama kotijoukkueen kannattaja ryhtyi välikohtaukseen vieraskannattajien, sekä järjestyksenvalvojien kanssa.

– Emme missään nimessä hyväksy perjantain kaltaista käyttäytymistä, se on täysin seuran arvojen vastaista, kommentoi FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

Huttunen on erityisen harmissaan siitä, että tässä tilanteessa joukkue tarvitsee kannattajien täyden tuen ja kannatuksen, eikä mitään eilisen kaltaista häiriökäyttäytymistä.

– Tulemme käymään perjantain tapahtumat läpi seuran kannattajien kanssa, ja tulemme tekemään johtopäätökset tapaamisen jälkeen, Huttunen valottaa jatkotoimenpiteitä.

Toimitusjohtaja on myös pahoillaan siitä, että seuran ottelutapahtumassa pääsee tapahtumaan tälläistä, kun tavoitteena on kuitenkin tarjota positiivisia elämyksiä.

– Pyydänkin anteeksi niiltä katsojilta, sekä KuPS:n kannattajilta, jotka joutuivat näiden häiriköiden kohteeksi.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT