Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kuuden pisteen ottelu, hyväntekeväisyystempaus Markku Kanerva ja Sami hyypiä – Tehtiksellä perjantaina!

Perjantaina 12.8. Tehtaan kentällä pelataan erittäin jännittävä ottelu, kun sarjataulukossa samoissa pisteissä olevat FC Haka ja AC Oulu kohtaavat. Molemmat joukkueet ovat vahvasti mukana taistelussa jopa mitalipaikasta. Panosta on myös kentän ulkopuolella; otteluisäntä Volkswagen lahjoittaa 1€/katsoja vähävaraisten perheiden jalkapalloharrastuksen tukemiseen. Tavoitteena on ei enempää eikä vähempää, kuin kesän katsojaennätys Tehtiksellä. Tehdään yhdessä hyvää, kun saavutaan sankoin joukoin Tehtikselle!

Volkswagen kuljettaa Suomen jalkapalloperhettä

Volkswagen tuo koeajoon ja nähtäville uutuusmalleja ottelupäivänä Valkeakosken keskustassa Torinperän parkkipaikalla klo 14.00 – 16.00 sekä Tehtiksellä ennen ottelua klo 16.30 alkaen. Koeajopisteellä on tavattavissa myös Suomen maajoukkueen valmentaja Markku Kanerva sekä FC Hakassa myös toissa kaudella valmennuksessa toiminut, suomalaisen jalkapallon legenda Sami Hyypiä. Kanerva ja Hyypiä ovat myös haastattelussa Paviljongin jälkipeleillä, kuten totuttuun tapaan FC Hakan pelaajia ja valmentaja! Jälkipeleillä tarjolla myös livemusiikkia haastatteluiden välissä ja jälkeen. Musiikista vastaa Jukka Kulmala 67.

Huomasitko, että FC Hakan Facebookissa ja Instagramissa on käynnissä kilpailu torstaihin klo 18.00 asti? Kilpailun voittajat pääsevät puoliajalla kokeilemaan samankaltaista haastetta kuin FC Hakan omat, päävalmentaja Teemu Tainio ja Veikkausliigan maalitykki Lee Erwin, kokeilivat. Katso videolta lisää!

Lähiseudun koululaisia kutsuttu otteluun, pelaajat tavattavissa matsin jälkeen

Valkeakosken, Akaan ja Lempäälän koululaisille jaetaan kahden henkilön sisäänpääsyyn oikeuttavat ilmaisliput, joten lapsi voi ottaa aikuisen mukaan matsiin! Lapsille on luvassa myös kestosuosikki pomppulinna sekä metrilaku- ja hattaramyyntiä.

Ottelun jälkeen FC Hakan joukkue tulee Kivikatsomon edustalle lasten tavattavaksi, kuten taannoin Inter-ottelussa. Yhteiskuvia ja nimikirjoituksia pääsee jälleen hakemaan, ja suosittelemme odottamaan rauhassa, joukkueen käyden ensin pukukopissa.

FC Haka – AC Oulu perjantaina 12.8. klo 18.00, Tehtaan kenttä. Liput täältä!

Päivitetty 10.8.2022

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT