Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

KuPS- ja HJK- pelien lipunmyynti käynnissä

FC Haka aloitti viime perjantaina lipunmyynnin sekä tulevan perjantain KuPS -otteluun, että ensi tiistain HJK -otteluun.

Lipunmyynti käynnistyi vaiheittain, missä ensin ostamaan pääsivät Tukirenkaan jäsenet ja seuraavaksi kausikorttilaiset. Eilen keskiviikkona jäljellä olevat liput tulivat yleiseen myyntiin.

Lippukauppa on käynyt aiempien otteluiden tapaan hienosti ja niitä on vielä hyvin saatavilla. KuPS -otteluun lippuja löytyy noin 500 kpl, mutta katsomovaihtoehdoissa ei enää ole paljon vaihtoehtoja. HJK -otteluun lippuja löytyy noin 600 kpl ja myös katsomoissa on vielä hyvin valittavaa. Myös VIP -lippuja on vielä tarjolla HJK -otteluun.

Kannattaa kuitenkin pitää kiirettä, mikäli peliin haluaa päästä, sillä kaikki Hakan aiemmat kotiottelut ovat olleet lopulta loppuunmyytyjä

Lippuja otteluihin pääsee ostamaan vapaasti Ticketmasterin sivuilta.

Oikeat liput kannattaa hakea käyttämällä sivuilta löytyvää hakutoimintoa.

Hakusanalla ”FC Haka” saat tarjolle kaikki myynnissä olevat Hakan ottelut. Mikäli tuloksia ei löydy, vaikka pitäisi, niin kyseessä on todennäköisesti evästeistäsi johtuva tekninen ongelma. Tällöin kannattaa kokeilla toista selainta tai selaimesi yksityistä selaustoimintoa (”incognito” / ”yksityinen” / ”private”).

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT