Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kuningas Salomon tie maalikuninkaaksi – Joko olet kuunnellut?

Hacast on uusi, viikottainen Haka -aiheinen podcast, eli digitaaliajan kuunneltava ohjelmasarja, missä isäntä Mikko Aaltosella on vaihtuvia vieraita. Tällä viikolla julkaistiin sarja kolmas jakso, missä vieraana on Salomo Ojala. Aiemmin vieraiksi ovat ennättäneet Teemu Tainio ja Medo.

Podcasteja voidaan kuunnella tietokoneella, mobiililaitteella tai käytännössä millä tahansa internetiin yhteydessä olevalla laitteella. Hacast -jaksot julkaistaan Nelonen Median Supla -palvelussa.
Kaikkiin jaksoihin pääset helposti myös Hakan nettisivujen kautta, mistä löytyy lisäohjeistusta podcastien kuunteluun.

Tämän viikkoisen jakson vieraana oli viime kauden ykkösen maalikuningas Salomo Ojala, jolle olisi onnistuneen kauden jälkeen ollut myös muita ottajia. Ojala kertoo jaksossa, ettei seuran vaihtaminen ollut missään kohtaa hänelle vaihtoehto.

Jaksossa käydään myös läpi, että miten miehen tie on kulkenut tähän päivään. Moni ei välttämättä enää muista, että viime kauteen lähdettäessä Ojala ei suinkaan ollut joukkueessa ykköshyökkääjän roolissa. Itse asiassa edeltävien kausien jälkeen ei näyttänyt itsestään selvältä, että tie veisi Veikkausliigaan. Eikä se olisi onnistunutkaan, ilman määrätietoista päätöstä panostaa jalkapalloon ja kovaa työtä unelman eteen.

Tuoreessa jaksossa selviää myös, että miksi Teemu Tainio esti miestä harjoittamasta tekniikkaansa ja mikä vaikutus tällä oli miehen läpimurtoon.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT