Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kiilto ja Haka liikuttavat lapsia

Kiilto ja Haka järjestivät jälleen jalkapallokoulun 11-14-vuotiaille, jo jalkapalloa harrastaville nuorille. Tämän vuoden jalkapallokoulu potkittiin Tehtiksellä kesäkuun ensimmäisenä maanantaina.

Lasten ja nuorten liikunta on lähellä niin Kiillon kuin Hakankin toiminnan arvoja. Se, että lapsille taataan tasavertaiset mahdollisuudet monipuoliseen liikkumiseen, on yksi koko hyvinvoivan yhteiskunnan tärkeimmistä perustoista.

– Kiillon ja Hakan yhteistyön lähtökohtana on jo vuosien ajan ollut nimenomaan Kiilto Jalkapallokoulu. Haluamme olla mukana tarjoamassa kaikille innokkaille lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuksia taitotasosta tai perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta, toteaa konsernijohtajan assistentti Tiina Niemi.

Kiillon ja Hakan jalkapallokoulussa nuoret oppivat Hakan valmennuksen ja pelaajiston johdolla hyökkäys- ja puolustuspelaamisen saloja, harjoittelivat teknisiä asioita, tutustuivat maalivahtipelaamiseen ja kuulivat tärkeää asiaa myös levon ja ravinnon merkitysestä urheilussa ja elämässä.

Vaikka sää oli jalkapallokoulupäivänä sateinen, se ei tahtia Tehtaan kentällä haitannut, vaan nuoret olivat innokkaasti mukana koko päivän ja osoittivat halunsa oppia jalkapallon saloja yhä enemmän.

Kaikki jalkapallokouluun osallistuneet nuoret kutsutaan keskiviikkona 21.6. pelattavaan Haka – FC Honka –huippuotteluun. Ottelun puoliajalla osallistujat saavat diplomit jalkapallokouluun osallistumisesta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT