Haka tuhlaili, GrIFK tasoitti

Haka loi tukun maalipaikkoja vierasottelussa GrIFK:ta vastaan, mutta onnistui vain kerran. Kotijoukkue tasoitti pelin 87. minuutilla ja näin koskilaisten oli tyytyminen 1-1 -tasapeliin.

Hakan maalista vastasi Kalle Multanen, kun ottelua oli pelattu 20. minuuttia. Terävän keskityksen Multasen maaliin tarjoili Emenike Mbachu.

GrIFK:n tasoituksen laukoi 87. minuutilla rangaistuspilkulta Toni Takamäki. Rankkari vihellettiin Mikko-Petteri Latosaaren käsivirheen johdosta.

– Heitimme pois kaksi pistettä. Teimme kaikkemme voiton eteen ja sitten yksi virhe vei voiton. Granilla taisi olla yksi paikka ennen maalia, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong harmitteli.

– Ei pelaajia voi yrityksen puutteesta moittia. Loimme kyllä ihan riittävästi paikkoja, mutta futis on joskus tällaista, Armstrong huomautti.

Keskiviikkona Haka kohtaa Tehtaan kentällä Ykkösen kärkijoukkue FC Hongan. Ottelu alkaa kello 18.30.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Ville-Valtteri Starck, Mikko-Petteri Latosaari, Diogo Tomas, Henri Malundama, Juho Saarinen, Anton Popovitch, Jaakko Rantanen, Tuomas Lähdesmäki (73. Niilo Mäenpää), Emenike Mbachu (83. Lutfi Bilali), Kalle Multanen.