Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausikortteja varattu lähes 700, olethan haastanut jo ystävät ja anopin mukaan?

FC Haka aloitti lokakuun alussa kausikorttihaasteen kaudelle 2019. Haasteen tavoitteena on myydä vähintään seuran perustamisvuoden mukainen määrä, eli 1934 kappaletta ensi kauden kausikortteja seuran 85 vuoden iästä mukailtuun 58 euron kappalehintaan. Jos siis pääsee Hakan jokaiseen kotiotteluun kaudella 2019, muodostuu yhden ottelun sisäänpääsyn hinnaksi vain hieman reilut neljä euroa.

– FC Hakalla on ensi kaudeksi ainoastaan yksi tavoite: Voittaa riittävästi otteluita, jotta nousemme kauden päätteeksi takaisin Veikkausliigaan, kuudetta kautta putkeen Ykkösessä pelaavan Hakan hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen lataa.

Nousu Veikkausliigaan on kova tavoite, mutta myös täysin mahdollinen, kunhan seurassa tehdään oikeita asioita.

– Tavoitteen toteutumiseksi tarvitsemme paljon onnistumisia sekä toimistolla että kentällä, paljon työtä ja koko Haka-perheen tuen. Lisäksi ensi vuosi on muutenkin juhlavuosi, kun seuramme täyttää 85 vuotta. Nousujuhlat sopii siihen mukaan täydellisesti.

– Juhlavuoden ja nousutavoitteen kunniaksi haluamme tarjota mahdollisuuden ostaa kausikortti ensi kaudeksi kaikille sopivaan hintaan ja sitä kautta lähteä mukaan kannustamaan Hakaa takaisin sinne mihin Haka kuuluu, eli Veikkausliigaan. Kuten koko seuran historia, on tämäkin meidän kaikkien yhteinen juttu ja lähes kaksi tuhatta myytyä kausikorttia olisi mahtava alku juhlavuodelle ja asettamamme tavoitteen toteutumiselle, Laaksonen innostuu.

Hakan kausikorttikampanja kaudeksi 2019 päättyy perjantaina 30.11. Haasteen toteutuminen edellyttää vähintään 1934 sitovaa kausikorttivarausta 58 euron kappalehintaan. Tällä hetkellä kortteja on varattu lähes 700 kappaletta.

Muun hintaisia kausikortteja ei tällä hetkellä ole ostettavissa eikä haasteen kausikortteja voi maksaa ennen haasteen päättymistä. Myöskään kausikorttipaikkoja ei tarvitse vielä varata. Vanhat kausikorttipaikat ovat etusijalla kun paikkoja voi varata haasteen päätyttyä.
Tukirenkaan kausikortit varataan myös lomakkeen kautta, lisätietoa tukirenkaasta täältä.

Kausikorttihaasteen ehdot ja varauslomakkeen löydät täältä.
Voit käydä tekemässä varauksen myös FC Hakan toimistolla Tehtaan kentällä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT