Pelaajien kummiyritykset

Tukirengas

Tukirengas on joukko jalkapallosta ja FC Hakasta innostuneita ihmisiä elämän eri alueilta. Joukossamme on yrittäjiä monelta alalta ja asiantuntemusta muustakin kuin jalkapallosta, jossa kaikki olemme tietysti mestareita! Pitämällä yhdessä hauskaa, pyrimme tukemaan FC Hakaa myös taloudellisesti.

Jäsenmaksu on vuonna 2019 200,- euroa, johon sisältyy FC Hakan kausikortti, halutessasi vakioistumapaikka katsomossa, pääsy Tukirenkaan kokoontumistilaan Tehtaan kentällä (Juusonpääty) sekä kutsut Tukirenkaan tilaisuuksiin. Juusonpääty aukeaa tuntia ennen kotiottelun alkua. Siellä on mahdollisuus veikata ottelun lopputulosta ja tarjolla on edulliseen hintaan virvokkeita, kahvia ja pientä syötävää. Kauden parhaat veikkaajat palkitaan aina päättäjäisissä. Halutessasi voit veikata useampaakin eri tulosta.

FC Hakan kausikorttihaasteen aikana saat Tukirenkaan kausikortin vuodelle 2019 edulliseen 200,- euron kokonaishintaan. Varaus tehdään varauslomakkeella http://www.fchaka.fi/kausikorttihaaste/. Lomakkeella voit varata useampia kausikortteja hintaan 85,-/kpl. Maksuohjeet lähetämme varauksen teon jälkeen. Tuo mukaan Haka-perheeseen perheenjäsenesi, ystäväsi, yrityskumppanisi jne.

Hakan sarjapelipisteistä keräämme Tukirenkaassa pinnarahaa, joka laskutetaan kahdessa erässä.

Kauden avajaiset ja päättäjäiset monipuolisine ohjelmineen kuuluvat myös Tukirenkaan vuoden kohokohtiin.

Mikäli haluat liittyä mukavaan joukkoomme, ota yhteyttä Hakan toimistoon. Soita 040 4841934 tai lähetä sähköpostia toimisto@fchaka.fi.


Tule mukaan siivittämään Haka menestykseen. Äänekkään värikästä kautta kaikille!