Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausikortin varannut – oletko huomannut saapuneen viestin?

FC Hakan kausikorttihaasteessa varauksen tehneet ovat saaneet eilen 12.12. sähköpostiinsa Tiketiltä ohjeet kausikortin maksamiseen ja toimitustavan valintaan. Maksulinkin sisältävä sähköposti on otsikolla ”Tilauksessasi on avoimia maksuja” ja lähettäjän osoite on muotoa hei@tiketti.fi.

Kausikortti toimitetaan ensisijaisesti mobiiliversiona. Vaihtoehtoisesti kausikortin maksun yhteydessä voi valita muovisen kortin postitse toimitettuna (+5€/kausikortti) tai nouto Tehtaan kentältä FC Hakan toimistolta (+3€/kausikortti).

Istumapaikan varaaminen

Lisäpalveluna ensi kaudelle kausikorttilaisten on mahdollista hankkia itselleen katsomosta pysyvä istumapaikka koko Veikkausliigakaudeksi 2023. Paikkavarausmahdollisuudesta infotaan erikseen lähiaikoina.

Osta kausikortti nyt superedullisesti aina 24.12. asti!

Osta kausikortti nyt superedullisesti aina 24.12. asti!

Jos et ole tehnyt varausta kausikorttihaasteessa, niin ei hätää! Edelleen on oiva mahdollisuus napata kausikortti todella edullisesti 69€/kpl (+palvelumaksu) hintaan aina jouluun saakka. Hakan menestyksekäs kausi Veikkausliigassa toi paikan ensi kauden europeleihin, joihin kausikortin omistaja saa -20% alennuksen europelien kotiottelulipuista.

FC Hakan kausikortti on myös erinomainen joululahjaidea – hanki se osoitteesta tiketti.fi/fchaka!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT