Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausarikampanja toteutuu jo 1600 varauksella – Nyt on loppukirin paikka!

FC Hakan kausikorttikampanja on ollut vauhdissa noin kuukauden ajan. Varauksia on kertynyt jo liki 1500kpl. Seura on päättänyt, että kampanja toteutuu joka tapauksessa jo 1600 varauksen tultua täyteen.

– Olemme valtavan iloisia kausikorttikampanjan vastaanotosta. Jo lähes 1500 kannattajaa on sitoutunut kausikorttihankintaan.

– Uskomme että tavoite 1934 kausikorttia tulee ennen kauden alkua täyteen, mutta haluamme jo nyt varauksen tehneille varmistaa tiedon kausikortista hyvissä ajoin ennen joulua. Vielä muutama kymmenen varausta toki tarvitaan, kertoo seuran puheenjohtaja Marko Laaksonen innoissaan.

Kausikorttihaasteesta lisätietoa löytyy täältä.
Ja kausikortin pääset varaamaan suoraan tästä.

Päävalmentaja Teemu Tainio lupaili jo aiemmin julkaistussa uutisessa, että neuvottelut parin hyvinkin tutun, kovanluokan vahvistuksen kanssa on käynnissä ja toivoi seuran saavan pian tiedotettavaa asian tiimoilta.

Kaiken kaikkiaan vaihtuvuus tulee tällä kaudella olemaan viime vuotta suurempi, mutta silti joukkueen kasaamista tehdään päävalmentajan mukaan harkitusti.

– Puolustus on tällä hetkellä parhaassa tilanteessa, joten enemmänkin yläpäähän haetaan pelaajia.

– Kiinnostusta Hakaan on valtavasti ja pelaajia on tosi paljon tarjolla, Tainio kertoo.

Korona-aika tekee oman haasteensa etenkin ulkomaalaisten pelaajien hankinnassa. Pelaajat itse ja heidän agenttinsa lähettävät paljon infoa seuralle, joiden perusteella, sekä videomateriaalia apuna käyttäen pelaajia pystytään kuitenkin arvioimaan.

Kesällähän Haka onnistui nopealla aikataululla ”etäscouttaamaan” Luiyi de Lucasin onnistuneesti, joten kokemusta asiasta löytyy. Nyt tilanne on sikäli helpompi, että pelaajat pystytään testaamaan rauhassa ennen sopimuksen tarjoamista.

Haka aloitti treenit maanantaina vanhojen ja uusien sopimuspelaajien voimin. Jacob Bushue, sekä Luiyi de Lucas ovat vielä kotimaassaan lomalla ja palaavat vahvuuteen tammikuussa.

Joulukuussa testiin tulee kotimaisia pelaajia 4-5 kappaletta ja mikäli tarvetta on, niin tammikuussa on Tainion mukaan ulkomaisten vuoro.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT