Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kauden 2022 kausikortit saapuvat ensi viikolla!

Veikkausliigakauden aloitus lähenee kovaa vauhtia. Kausi aloitetaan heti Pirkanmaan Derbyllä Ilvestä vastaan lauantaina 2.4. Tehtaan kentällä. 

Tulevalla kaudella kausikortit menevät uusiksi. Siispä ensimmäisenä ohjeena, vanhat kausikortit voi ottaa lompakosta pois. Odotamme jo kuumeisesti uusia kausikortteja saapuvaksi toimistolla. Uuden kausikortin saat noutamalla sen Hakan toimistolta tai tilaamalla sen toimitettavaksi postitse.

Tässä tarkemmat tiedot vaihtoehdoista:

NOUTO HAKAN TOIMISTOLTA:

Kausikortin voi noutaa FC Hakan toimistolta tiistaista 8.3. alkaen. Älä siis vielä lähde Hakan toimistoa kohti. Sinulla ei ole myöskään kiire noutaa korttia, jos asut toisella paikkakunnalla ja harvoin on asiaa Valkeakoskelle, kausikorttisi odottaa sinua siihen saakka, kunnes pääset noutamaan sen.

POSTITUS:

Postituksessa on aina riskinsä, ettei se saavu ajallaan tai ollenkaan perille. Suosittelemme jo ihan tämänkin vuoksi noutoa Hakan toimistolta. Postituksesta perimme 5 euron postituskulun. Mikäli kuitenkin haluat kausikorttisi Postin kautta, vastaathan pe 11.3. mennessä seuraavaan kyselyyn joka löytyy kausikorttilaisille sähköpostilla lähetetystä viestistä.

Mikäli olet hankkinut kausikortin etkä ole saanut siitä viestiä tänään 3.3. sähköpostiisi, tarkista ensin roskapostisi ja ota vasta sen jälkeen yhteyttä toimisto@fchaka.fi

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT