Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Katepal lahjoittaa junioreille harjoituskartioita

FC Hakan yhteistyökumppani Katepal lahjoittaa yhteistyössä FC Haka Oy:n ja FC Haka Juniorit ry:n kanssa junioreille harjoituskartioita. Lisäksi JJK-otteluun on kutsuttu juniorien vanhempia.

Hakassa pelaa noin 200 junioripelaajaa ja jokaista 20 junioria kohden, Katepal lahjoittaa viisi harjoittelukartiota. Katepalissa panostaminen junioreihin nähdään sijoituksena kohti nuorten tulevaisuutta.
– Juniorityö on erittäin tärkeä asia. Se antaa nuorille tekemistä ja touhuttavaa liikunnan parissa, Katepalin myyntineuvottelija Petri Heikkilä kertoo.

Lempääläläinen Katepal Oy on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja. Se on vuonna 1949 perustettu suomalaisomistuksessa oleva perheyritys ja perhekeskeisyys näkyy myös yrityksen toimintakulttuurissa.
– Sen takia haluamme tukea nuoria ja nämä ovat hyviä kanavia saada lapset liikkumaan.

Katepalissa yhteistyö Hakan kanssa on nähty hyvänä ja toimivana.
– Haka on osoittautunut hyväksi yhteistyökumppaniksi. Olemme heidän kauttaan saaneet näkyvyyttä ja nähneet, että toiminta on ollut laadukasta, Heikkilä kiittelee.

Harjoituskartioiden lahjoitus tapahtuu Haka-JJK-ottelun yhteydessä. Haka ja JJK iskevät yhteen Tehtaan kentällä lauantaina kello 15.00. alkaen. Ennen pääottelua nähdään legendojen tähdittämä Oll Stars –ottelu, joka alkaa kello 13.00.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT