Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakan kohtaamiset Multaselle erityisiä – ”Edelleen ihan poikkeuksellinen peli”

Eurolopputurnauksen finaalin toinen osaottelu pelataan Tehtaan kentällä sunnuntaina kello 15.00 alkaen. FC Haka taistelee paikasta eurokentille Kalle Multasen johdattamaa VPS:aa vastaan.

Multanen vieraili taannoin Suplan Veikkausliiga-podcastissa puhumassa urastaan ja kaudestaan. Haastattelussa nousi esiin myös Haka ja sen merkitys maalitykille.

– Se on jännä, että vaikka olen pelannut monta kertaa Hakaa vastaan, niin se on minulle edelleen ihan poikkeuksellinen peli. Etenkin, jos mennään Tehtikselle pelaamaan. Vaikka sitä ei etukäteen hirveästi ajattele, niin huomaa pelipäivänä, että ihan eri lailla jännittää ne matsit.

Vuosien varrella Multanen on onnistunut kasvattajaseuraansa vastaan useasti maalinteossa ja onnistui myös kahdesti joukkueiden kohdatessa kesällä Vaasassa. Multanen on kuitenkin tuulettanut maalejaan hillitysti.

– Olen päättänyt, etten ikinä Hakaa vastaan tuuleta maaliani. Enkä tehnyt sitä nytkään. On se aika siisti fiilis niiden matsien jälkeen, kun on tullut vaihtoon tai peli loppuu, niin siellä Hakan kannattajat antavat minulle aplodit joka tapauksessa. Se on aika siisti juttu mielestäni, loistavan kauden pelannut Multanen kehuu.

Multanen teki hiljattain VPS:n kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, mutta vakuuttaa Hakan olevan edelleen lähellä hänen sydäntään.

– Haka on minulle niin tärkeä seura. Se on ollut suosikkijengini lapsesta asti ja olen saanut pelata siellä niin monta vuotta. Se on minulle aika poikkeuksellista. On tosi hienoa ja tuntuu tosi hienolta, että ne kannattajat edelleen huomioivat minua tuolla tavalla.

Multasen haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Veikkausliiga-podcastista.

Haka ja Multasen VPS ratkaisevat europelipaikan sunnuntaina Tehtaan kentällä.

Finaalin toinen osaottelu sunnuntaina 30.10. Tehtaan kentällä kello 15.00 alkaen. Ottelulippu tarjoushintaan 10 euroa ja alle 17-vuotiaat ja kausikorttilaiset pääsevät tuttuun tapaan ilmaiseksi sisään. Tervetuloa vielä kerran täyttämään Tehtis ja kannustamaan Haka takaisin eurokentille! Ottelutapahtumasta löydät lisätietoja täältä.

Muista myös kausikorttihaaste! Haaste on voimassa lokakuun loppuun saakka ja kampanjan aikana on mahdollisuus varata itselleen kausikortti 69€ hintaan. Kausikortin saa varattua täältä.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT